Svaštara

Horoskop za srijedu 19. avgust: Bik će obnoviti vezu sa nekim iz prošlosti, Ribe će se obratiti doktoru zbog ove infekcije

Šta vas danas očekuje na polju ljubavi, zdravlja i posla?

Horoskop - Zena.hr

OVAN
LJUBAV: Više osoba će vas privući, zbog čega biste mogli uraditi nešto neplanirano. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Moguće hronične tegobe, prenosi “Informer“.

BIK
LJUBAV: Ukoliko ste već u vezi, moguće je da ćete imati problema. Ako ste sami, možete obnoviti vezu sa nekim iz prošlosti. POSAO: Nepovoljna fazi za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Očekuje vas blago pozitivan trend u ovoj sferi života. POSAO: Uspjeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Danas će vam biti najbitnija emotivna sigurnost. POSAO: Ne morate mnogo da se trudite u ovoj sferi jer vam okolnosti idu naruku. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo pričljivi, što može da ima pozitivan efekat na vaš ljubavni život. POSAO: Bićete zadovoljni situacijom. Stabilan napredak. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite ili neko ko je vrlo uspješan. POSAO: Ako tražite posao, u ovom periodu ga možete naći lakše nego inače. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekoga ko nosi uniformu. POSAO: Uspjeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete sresti neke privlačne i zanimljive mlađe osobe, ali nećete biti zainteresovani za mlađe. POSAO: Pad radnog entuzijazma. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguća je romansa sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Lako možete dobiti finansijsku podršku ako je zatražite. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete biti opterećeni nekim životnim brigama, pa nećete mnogo razmišljati o ljubavi. POSAO: Ništa novo se neće desiti, pa ćete se zabrinuti. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i imat ćete novih prilika za ljubav. POSAO: Uspjeh na sudu, u pravnim sporovima i partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete doživjeti kratku aferu. POSAO: Nove prilike i napredak u poslu. Rad u grupi je ono što će vas privlačiti. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh