Svaštara

Najvatreniji mlad Mjesec u 2020. godini: Mlađak u Lavu 19. avgusta će najviše uticati na ovih 10 stvari u vašoj budućnosti

U srijedu, u ranim jutarnjim satima (4 sata i 42 minuta), dogodit će se mlad Mjesec u najsrčanijem znaku Zodijaka.

Horoskop - Glam.hr

Riječ je o Lavu, znaku koji nas uči da volimo, uživamo, zabavljamo se, igramo. U astrologiji on nosi simboliku ljubavi te svega onoga što radimo srcem i iz srca.

Ovaj će Mlađak biti jedan od najvatrenijih u ovoj godini. Tri planete skupit će se u neposrednoj blizini – Sunce, Merkur i Mesec, a tu strastvenu trilogiju dodatno će potencirati Mars u Ovnu, piše astrolog Julijana Oremović.

I zato ne gubite vrijeme!

Djelujte!

Imajte cilj i jasnu namjeru.

Pokušajte definisati svoju budućnost, gdje se vidite, šta želite ostvariti?

Ulazimo u vrijeme koje neće biti jednostavno. Vrijeme velikih promjena i mnogo toga će se pokazati i iskristalizovati do kraja ove godine. Kako bismo što jednostavnije prošli kroz ono što nas čeka, potrebno je za početak imati cilj, potom je važna vjera da ćemo to i ostvariti, a na kraju razradite i strategiju djelovanja.

Mi smo ti koji stvaramo.

Mi smo ti koji odlučujemo.

A bez hrabrosti i spremnosti da se upustimo u promjenu i pokrenemo lavinu zbivanja, vrtimo se u krug i ne stižemo nikud.

Zato iskoristite ovaj srčani Mlađak kako biste sami sebe ohrabrili, kako biste samima sebi postali jasniji i pokrenuli ostvarenje onoga čemu težite.

Teme ovog mladog Mjeseca su:

– odnos s djecom i ostvarenje kroz roditeljsku ulogu

– radim ono što volim i u tome uživam

– osjveštavam svoje talente i ne bojim se da ih živim

– pokazujem sebe drugima i tako se lakše povezujem

– volim svim srcem i nije me strah

– zaljubljena sam i priznajem to

– aktiviram svoj društveni život i povezujem se s dragim ljudima

– privlačim u svoj život prijatelje koji me podržavaju i motivišu

– počinjem da se bavim sportom jer mi je stalo do mog tijela i zdravlja

– razvijam svoje hobije

Ovo je divno vrijeme da obavite neke razgovore, dogovorite nešto, ucrtate novu rutu u svoju mapu života, ne zato što mislite da tako treba, već zato što osjećate svim srcem da je to najbolji izbor za vas!

Sretno!

Od srca srcu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh