Svaštara

4 horoskopska znaka na koja će najviše uticati mlad Mjesec u Lavu 19. avgusta 2020. godine

Bićete inspirisani da postanete kreativniji, da slijedite svoje snove i tražite nove stvari koje vas uzbuđuju.

Djevojka - Unsplash

Svjetla, ugodna i sunčana energija Lava pomogla nam je svima da pojačamo samopouzdanje, pronađemo novu inspiraciju i da se razigramo. Mlad Mjesec, koji će se dogoditi 19. avgusta, pružit će nam odličnu priliku za izgradnju sve navedene energije.

Bićete inspirisani da postanete kreativniji, da slijedite svoje snove i tražite nove stvari koje vas uzbuđuju, piše “Telegraf“.

Ako pripadate nekom od sljedećih horoskopskih znakova, obratite pažnju jer ste jedan od onih koji će novim astrološkim fenomenom biti najviše pogođen.

Ovan
Ova lunarna faza vam nudi posebnu kosmičku priliku da napredujete u projektima za koje ste strastveni i u kreativnim aktivnostima koje volite. Sa svojim vladarom, Marsom, osvjetljavajući svoj horoskopski znak i formirajući sretni trougao sa mladim Mjesecom (i sa Suncem dva dana ranije), osjećat ćete se motivisano, energično i uzbuđeno za postizanje svojih ciljeva. Istovremeno ćete biti kreativni i produktivni.

Lav
Sunce u posljednjim danima Lava, uz mladi Mjesec, pruža vam sjajnije mogućnosti da svoje vrijeme iskoristite kako ste zamislili. Vaša moć je na vrhuncu, ali šta odlučite da učinite sa njom, zavisi od vas. Dobar je trenutak da otvorite svoj um za nova iskustva, bilo da to znači da ćete postati neposredniji, da ćete širiti umjetnost, ili ćete zakoračiti ka svojoj glamuroznoj strani. Ne bježite od svoje najautentičnije verzije.

Škorpija
Da li čeznete za kreativnom transformacijom u svom profesionalnom životu? Sada je vrijeme – jer vam mlad Mjesec velikodušno daje novi inspirativni i zanimljiv početak. Koncentrovana, postojana energija može biti tačnija pod uticajem Mjeseca, zato iskoristite situaciju i samopouzdano krenite naprijed. Samo ne dozvolite sebi da postanete konkurentni – oni oko vas mogu vam pomoći na tom putovanju.

Strijelac
Ova lunarna faza nadahnuće vas da prigrlite svoje urođene talente i svoju nezasitnu žeđ za avanturom. Sada je pravi trenutak da zakoračite ka otvaranju novih vidika – čak i ako to znači nova karijera, povratak u školu ili isprobavanje nečega što niste pokušali. Dozvolite sebi da vas vaše unutrašnje dijete pouči novim stvarima, a to je možda i najbolji način da odrastete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh