Svaštara

Mr. Bin uživa uz 29 godina mlađu kolegicu

Ročište za razvod trajalo 65 sekundi

Rouan Atkinson (Rowan, 65) je više od 25 godina bio u braku sa Sanetri Sastri, sa kojom ima i dvoje djece. Ali to se sve promijenilo kada je poznati Britanac upoznao koleginicu glumicu Luiz Ford (Louise) što je dovelo do okončanja njegovog braka. Prema navodima stranih medija, ročište za razvod je trajalo svega 65 sekundi, i od tada čuveni Mr. Bin vodi novi život.

Luiz je mlađa od Atkinsona nevjerovatnih 29 godina. Ona sama je također bila u vezi, i navodno je ostavila svog partnera baš zbog Atkinsona.

Njih dvoje su se upoznali još 2012. godine, kad su se pojavili u komediji “Quartermaine’s Terms”. Ubrzo su se javile simpatije, a novinarima nisu promakli njihovi susreti u Južnom Londonu.

Ford se porodila 2017. godine, i tada Atkinson postaje otac po treći put, u 62. godini.

Mr. Bean – Digitalspyuk.cdnds.net


Dvije godine kasnije glumac je odlučio da se posveti njihovoj kćerkici, dok se Ford fokusirala na svoju glumačku karijeru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh