Svaštara

Ljeto je pri kraju ali za neke zabava tek počinje: Stiže užareni talas emocija i romantike za 3 horoskopska znaka

Čini se kao da ljeto već pakuje kofere i da mu se bliži kraj, ali za neke zabava tek počinje.

Ljubav - Pexels

Astrolozi najavljuju užareni talas emocija i romantike za neke znakove Zodijaka.

Rak

Blistate od šarma i padate na nečije udvaranje. Uvijek doživite ljubavni vrhunac u ljetnjem periodu. Sunce će zapaliti vašu senzualnu drugu kuću zadovoljstva, udobnosti, vlasništva i finansija u avgustu. Egzotična iskustva koja se podstiču uzbuđenjem i fantazijom takođe su na putu da vas obraduju, s obzirom da Neptun prolazi kroz Ribe i kroz vašu ekspanzivnu devetu kuću avantura. Uskoro će se planete udružiti i raditi u vašu korist, posebno kada je u pitanju romansa, piše “pult24“.

Strijelac

S ponosom slijedite svoje strasti. Uvijek je dobra avantura kada se prepustite onome što osjećate. Sunce posmatra vašu egzotičnu devetu kuću avantura, obrazovanja, prilika i putovanja na duge staze u avgustu, dok se usijana Venera provlači kroz vašu e*otsku, osmu kuću intime, transformacije i intimne razmene. To će probuditi želju za romantičnim iskustvima i vezom, ali Mars u Ovnu će takođe podstaknuti vašu ekspresivnu petu kuću strasti i ljubavnih priča, pa je vjerovatnoća da ćete imati nezaboravno iskustvo ogromna. Ironično je da je deveta kuća vaša vladajuća kuća, pa pored mogućnosti pronalaska ljubavi, ovaj mjesec je i prilika za avanturu.

Ribe

Manifestujete čarobnu ljubavnu priču. Osjećate se energično i osjećate se življe u svom svakodnevnom životu. Sunce će se napokon prebaciti u Djevicu preko vaše predane sedme kuće partnerstava sredinom mjeseca. A uz Veneru koja se za sada kreće kroz svoju strastvenu petu kuću ljubavi, dočekat će vas i koketirajuće interakcije i romantična inspiracija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh