Svaštara

Retrogradni Uran u Biku od 15. avgusta 2020. do 14. januara 2021.: Bićemo stalno zarobljeni između dva svijeta – prošlosti i budućnosti

Horoskop za retrogradno kretanje Urana u Biku – Šta nas sve očekuje do 14. januara 2021. godine!

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Planeta Uran simbol je velikih promjena, buđenja i otpuštanja, a od 15. avgusta 2020. godine ponovo kreće retrogradno, piše “Lovesensa“.

Retrogradni hod Urana trajat će sve do 14. januara 2021. godine i do tada nas suočava sa istinom koja ponekad može biti naročito surova.

Moguće je da ćemo razmišljati o prethodnoj godini, o našim greškama, propuštenim planovima, neostvarenim ambicijama… Uran nas poziva da priznamo sve nesretne i nepovoljne stvari koje nam se u životu događaju. Suočava nas sa njima jasno i direktno, kao kada posmatrate svoj odraz u ogledalu.

Iako ovo iskustvo može biti bolno, pomaže nam da otpustimo sve te negativnosti i razvijemo novu perspektivu za rješavanje nedaća koje nam se događaju.

Uranova glavna misija jeste da nas probudi. Ma koliko to buđenje bilo teško, ono nam može donijeti nove uvide u životu.

Pomaže nam da se povežemo sa zakonom Univerzuma, našim vodičima, ali i dijelovima naših prošlih života. Moguće je da će vam Uran pokazivati određene znakove u vidu simbola, poruka u snovima, stvarima koje se neobično ponavljaju. Važno je da budete dobro fokusirani i pripremljeni da usvojite njegove lekcije.

Uran nam nudi slobodu da se povežemo sa višim oblikom istine koji je izvan svih granica, pravila i ograničenja života.

Retrogradni Uran biće u znaku Bika, pa je moguće da ćemo stalno biti zarobljeni između dva svijeta – prošlosti i budućnosti.

Pošto je u znaku Bika, Uran nam može pokazati kako da zadovoljimo na pravi način svoju želju za materijalnim dobrima. Na profesionalnom i finansijskom planu očekuju nas solidne promjene, ali nikako ne smijete stvoriti lažan osjećaj komfora.

Uran nas vraća unazad i pomaže nam da otkrijemo neke stare misli, namere i lekcije koje mogu pozitivno uticati na naše aktivnosti i odluke u sadašnjosti i budućnosti.

Prisjetite se – Kako ste zamišljali svoj rast i razvoj u januaru 2020. godine?

Koje su se nove promjene dogodile u vašem životu i donijele vam razvoj? Koje nestabilne dijelove sebe sada treba stabilizovati?

Budite otvoreni za povratak i učenje iz starih iskustava i dopustite Univerzumu da vas vodi. Retrogradni Uran može vam se od samog starta učiniti kao neurotična energija koju je teško kanalisati, ali morate ostati prizemni i jasno razmišljati.

Otpustite stvari iz prošlosti koje vas povređuju… Probajte da dešifrujete energetske kodove Urana i osjetit ćete njegovu iscjeljujuću energiju.

Ne zaboravite, Univerzum vam uvijek čuva leđa, bez obzira koliko je retrogradnih planeta trenutno na nebu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh