Svaštara

7 idealnih horoskopskih kombinacija za brak: Njima se smješi zajednička budućnost!

Astrolozi izdvajaju najbolje horoskopske kombinacije za uspješan odnos

Žena - Screenshot

Zvezde mogu da daju uvid i u dugoročne prognoze ljubavnih odnosa, kao što je kompatibilnost za brak.

I dok kratkoročna i dugoročna kompatibilnost mogu deliti neke zajedničke osobine, poput toga da li vam karakteri dobro funkcionišu, uz emocionalnu i seksualnu vezu, bračna kompatibilnost uzima u obzir dodatne faktore.

Da bi se znakovi slagali u braku, moraju imati zajedničke elemente poput sličnih vrednosti, ciljeva i načina života.

Iako je svaka kombinacija horoskopskih znakova sposobna za srećan, zdrav brak, nekima je to lakše postići.

Ovan i Lav

Ova dva vatrena znaka izgledaju kao prirodni saputnici. i Ovan i Lav maksimalno se trude da uživaju u životu, te traže i takve partnere, sklone hedonizmu.

Pod vladavinom Marsa Ovan unosi strast u vezu, dok Lav pod vladavinom Sunca donosi razum i ravnotežu. Zajedno su vatrena kombinacija koja ima velike šanse za dugotrajan brak.

Bik i Jarac

Bik kojim vlada Venera usmeren je na stvaranje doma. Reč je o znaku koji želi da stvori najsigurniji i najluksuzniji život, a sanjaju da pronađu osobu s kojom će to deliti.

Upravo tu stiže Jarac, znak koji mašta o sigurnosti i partneru s kojim će graditi život. Kada se ova dva znaka spoje, zajedno su još jači i nezaustavljivi.

Osim toga, smeši im se dugoročna strast.

Blizanci i Vaga

Za oba znaka ulazak u brak predstavlja ostvarenje strahova – onih u kojima se ‘smiruju’, te su ograničeni. Oni zahtevaju stalnu mentalnu stimulaciju i izazove, a treba im partner s kojim će moći da razgovaraju o svim temama. Upravo tu se oni savršeno dopunjuju.

Vagama je potrebno vreme za sebe da bi se napunili energijom, što Blizancima daje priliku da slede svoje interese i strasti. To je samo jedna vrsta ravnoteže koja opisuje kako njihov brak dobro funkcioniše.

Riba i Rak

Ribe su romantične i idealisti u vezi se potpuno predaju kako bi ostvarili ljubavnu fantaziju za sebe.

Zbog toga, raskidaju slomljenog srca, ali najmanje su šanse da im se to dogodi s Rakom. Iza svoje zaštitne maske kriju ranjivu ličnost, te mogu da razumeju emotivne Ribe.

Brak ova dva znaka je pun nežnosti i međusobne povezanosti.

Devica i Bik

Devici je teško da pronađe partnera koji će živeti u skladu sa njihovim standardima i koji može podneti konstruktivnu kritiku.

Bik je i tvrdoglav i dovoljno samouveren da ostane veran sebi. Uz to, Bik u Devici može da probudi osobine koje nije ni znala da ima.

Partner koji vam pomaže da budete najbolji? To je ono što želite pored sebe ceo život. Zato su idealna kombinacija.Škorpija i Jarac

Škorpija, kojim vlada Pluton, uglavnom je dominantan partner u većini odnosa, ali kad sretne Jarca, otkrije da je zapravo najsrećniji u vezi s uravnoteženom dinamikom snage.

To je zato što je Jarac pod vladavinom Saturna, te ima svoj energiju koja ga pokreće.

Ono što ih posebno zbližava jeste činjenica da Jarac ima energiju zbog koje je Škorpija spremna da mu veruje, otvori se i prepusti, a to retko čini,piše Stil

Njihov odnos bukti od strasti.

Strelac i Vodolija

Kad se vatreni Strelac sretne s Vodolijom, zapale plamen onoga što ih čini jedinstvenim, umesto da pokušaju ukrotiti njihovu individualnost.

Oba znaka vole slobodu i treba im puno prostora da bi bili ono što jesu. Stoga, jedno u drugom pronalaze partnera koji će to razumeti. Oni će dugo trajati i zajedno putovati kroz bračnu luku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh