Svaštara

Kad pandemiji dođe kraj: Ova 3 horoskopska znaka će početi da varaju svoje partnere čim prođe korona

Svemu dođe kraj, pa će tako i pandemija jednom morati da se završi. Koji znakovi horoskopa će nakon toga biti najmanje vjerni svojim partnerima?

Prevara i oprost - lepotaizdravlje.rs

Blizanci

Ovaj horoskopski znak ima lošu reputaciju zbog toga što i inače važe za jedan od najnevjernijih znakova. Međutim, njima jednostavno brzo dosadi u vezi. Sa njima rijetko kada znate definitivno na čemu ste, a nakon što izađu iz karantina, željet će da nadoknade propušteno, prenosi “B92“.

Rak

Rakovi će da se osjećaju malo više nostalgično i emotivno, nedostajaće im bivši partneri tokom narednog mjeseca, a glavni razlog tome je retrogradni Merkur. Mada je istina da su obično verni, zbunjujuća situacija svuda oko njih neće povoljno uticati na osjećanja.

Rakovi će možda sada imati egzistencijalnu krizu. Kada se to spoji sa retrogradnim Merkurom, veze iz prošlosti će izgledati primamljivije nego ikada ranije

Strijelac

Za Strijelčeve se zna da su znak koji je najviše sklon avanturama, ali i da vole da putuju najviše od svih znakova. Posljednjih nekoliko mjeseci proveli su manje-više na jednom mestu, pa će nakon što se pandemija završi, čak i više nego inače njihova želja da probaju nešto novo doći do izražaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh