Svaštara

Astrologija / Izazovan aspekt Marsa i Plutona od 13. do 16. avgusta 2020: Idealno vrijeme da se problemi koji vas muče iščupaju iz korijena i jednom zauvijek riješe

Narednih dana Mars je u izazovnom aspektu s Plutonom i osjetit će se u svojoj punoj snazi sve do nedjelje, 16. avgusta.

Žena - Astrosudbina.com

Riječ je o aspektu sukoba, napetosti, ljubomore, destruktivnih postupaka, ali i kontrole kojom se druge želi potčiniti ili im spustiti energiju kako bi se zadržala pozicija moći.

Pripazite na odnose s autoritetima koji ovih dana mogu biti izvor poteškoća.

Prepoznajte manipulativne obrasce ponašanja i opsesivne misli. Ne ulazite u sukobe. Ne donosite odluke u ljutnji i stanju uznemirenosti. Bijes pod ovim aspektom može biti česta pojava, piše astrolog Julijana Oremović.

Izbjegavajte društvo negativnih osoba, one koji vas sputavaju ili guše.

Mogući su i problemi s otrovima, zagađenjem.

Više pažnje posvetite glavi, očima, ušima, zubima. Može se pojaviti ukočenost u nekom dijelu tijela.

Ovo je i aspekt koji nas podstiče na prisilno djelovanje, pa i onda kada smo svijesni da idemo protiv sebe. No kao da je ta sila unutar nas jača od razuma. Kao da svesno srljamo u opasnost i ne razmišljamo kuda nas vode naši nagoni.

Sredina ne postoji, ili jeste ili nije. Ide se u ekstreme.

Nešto umire, neki kraj je moguć.

Se*sualnost je naglašena, sklonost flertu i avanturama budi adrenalin. Što je opasnije, to je slađe.

Planete u znaku Lava (Sunce i Merkur) mogli bi donekle da urazume ovaj nestrpljivi Mars, pa ako se narednih dana i pojave neki problemi, vrlo je izgledno da će se pojaviti i željena rješenja koja dolaze kroz neke drage ljude.

Ovo je zapravo idealno vrijeme da se problemi koji vas muče ‘iščupaju iz korijena’ i napokon jednom zauvijek riješe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh