Svaštara

Astrologija / Mlad Mjesec u Lavu 18. avgusta 2020. godine: Podsjetnik da ne odustanete od sebe i svojih snova, imate vremena do kraja godine da dovršite svoje ciljeve i planove

Mlad Mjesec u znaku Lava obasjat će nas svojom energijom u noći između 18. i 19. avgusta.

Djevojka - pexels

Iako je 2020. godina donijela neočekovane izazove, strahove i nagle promjene planova, mlad Mjesec nas podsjeća da smo i tokom ove godine imali prilike za puno rasta i pozitivnih promjena.

Sada je trenutak kada sebi treba da postavite pitanje – Kako ćete najbolje iskoristiti dragocijeno vrijeme koje vam je dato?

Neki će period mladog Mjeseca iskoristiti za profesionalno usavršavanje, neki će pronaći način da se odmore i opuste, dok će neko kreirati velike planove, piše “Lovesensa“.

Ne postoji pogrešan način da iskoristite vrijeme koje vam mlad Mjesec donosi, ali je najvažnije – u ovom ciklusu ne odustajte od sebe i svojih snova. Pokušajte najbolje da iskoristite sjajnu energiju i napravite nešto vrijedno za sebe, bez obzira gdje i u kojoj situaciji se nalazite.

Mlad Mjesec donosi optimizam i pruža nam svjetlost, podsjećajući nas da nije sve tako mračno i završeno, već imate vremena do kraja godine da dovršite svoje ciljeve i planove.

Ipak, ovaj mlad Mjesec ima i drugu stranu. Planeta Mars je vrlo aktivna i u kombinaciji sa Erisom, boginjom razdora i sukoba.

Energija Marsa tokom mladog Mjeseca neće na sve isto uticati. Može nam ponuditi pojačanu motivaciju i prijatnu vožnju kroz životna iskustva, a njegova vatrena energija može i nepovoljno uticati na osjetljive duše i dovesti do preplavljenosti emocija i izgaranja.

Biće važno da slušate svoje tijelo i povežete se sa sopstvenom mudrošću. Mars će pokrenuti kratanje naše energije, a kada se posvetite sebi, tu energiju možete dovesti u ravnotežu.

Budite strpljivi prema sebi i smislite načine kako da uravnotežite i umirite nivoe energije.

Budući da je Mars akciona planeta, najbolje je vježbati svoju svijest, meditirati i praktikovati vježbe disanja.

Snaga mladog Mjeseca ima moć da podigne stvari iz mraka, tako da možemo početi da primijećujemo ili osjećamo svjetlu energiju, posebno na globalnom nivou.

Nakon ovog mladog Mjeseca možemo primijetiti kako skrivene informacije izlaze na površinu, ili su jasne bolne istine koje plivaju u našoj svijesti.

Ipak, svako čišćenje energije sa sobom donosi i određene napetosti, naročito u emotivnim odnosima. Sve će doći na svoje mjesto ako pristupate ljudima sa dozom saosećanja i ljubavi.

Ovog avgustovskog mladog Mjeseca aktiviraće se porast tame kako bi se mogao očistiti i osloboditi zauvek. Ponekad se sjenke moraju izlagati prije nego što se vrate svjetlosti.

Takođe možemo primetiti porast napetosti u svijetu oko nas, ili prema onima koje volimo. Iako se stvari mogu zagrijati, važno je da se budemo usredsređeni i krećemo iz mjesta saosjećanja i ljubavi.

Ne možete odjednom naučiti kako da hodate u tuđim cipelama, zato ostanite otvoreni i pokušajte da vaša djela budu bazirana na pojačanoj intuiciji.

Ostanite povezani sa mladim Mjesecom u znaku Lava, udahnite snažnu energiju i probudite u sebi unutrašnju vatru za dobre promene.

Iskoristite ovu energiju kako biste razvili ljubav i strast prema sebi – to je jedina prečica do želja koje ispunjava novi Mjesečev ciklus.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh