Svaštara

Horoskop za četvrtak 13. avgust: Strijelca će mučiti jedan zdravstveni problem, a Vodolija će se danas zaljubiti

Šta vam zvijezde danas poručuju?

Horoskop - Freepik.com

OVAN
LJUBAV: Nezainteresovani ste za emotivnu vezu, zbog čega će vaš ljubavni život biti samo lošiji. POSAO: Moguć je veći novčani dobitak koji dugo očekujete. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BIK
LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ljubavnoj sferi. POSAO: Pripremat ćete se da napravite promjenu. Problemi u partnerstvu ili sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako ćete stupati u komunikaciju, ali iz nekog razloga to neće donijeti rezultate na koje ste navikli. POSAO: Moguće veće promjene na poslu. ZDRAVLJE: Loš stomak.

RAK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da obaspete voljenu osobu znacima pažnje, ali nećete dobiti reakciju kojoj se nadate. POSAO: Imaćete uspjeha u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguć se*sualni kontakt sa nekim ko vam se dopada, ali tajni. POSAO: Osjećat ćete izvjesnu apatiju, pa se može reći da će vam zafaliti entuzijazma. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

DJEVICA
LJUBAV: Možete razviti romantična osjećanja prema nekome iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće pozitivne promjene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VAGA
LJUBAV: Atmosfera u ljubavnom životu postaće vrlo negativna ili komplikovana. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine i prometa robe. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas nećete naći ljubav iako možete ostvariti nova i zanimljiva poznanstva. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni i možete početi neki novi projekat. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRIJELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da izađete na neko zabavno mjesto i da provedete vrijeme u prijatnom društvu. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC
LJUBAV: Vrlo ste negativni ovih dana, što za posledicu ima razvoj loše energije u ljubavnom odnosu. POSAO: Manje trošite. ZDRAVLJE: Upale.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se na brzinu zaljubiti u nekoga. POSAO: Povećat će se obim posla i prilike za kreativan rad. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Bićete lakovjerni u ljubavi i to vam se može obiti o glavu. POSAO: Bićete primorani da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh