Svaštara

Kristina Mandarina otišla u Tursku, kad su je vidjeli na moru šokirali se: Postala glavna tema, a evo i zašto

Prodavačica je ljetne dane odlučila iskoristiti za putovanje u Tursku u kojoj je, sudeći po objavama, već stekla popularnost. Kristina se nedavno na Instagramu pohvalila kako su se turski mediji raspisali o njoj

Kristina Penava

U listopadu prošle godine javnost je prvi put čula za Kristinu Penavu (21), atraktivnu prodavačicu mandarina. U samo nekoliko sati djevojka je postala pravi hit na društvenim mrežama, a na štand u Bestovju jurili su muškarci iz svih krajeva Hrvatske.

Penava je bez obzira na slavu nastavila raditi na štandu, a sada je na red došao zasluženi odmor. Prodavačica je ljetne dane odlučila iskoristiti za putovanje u Tursku u kojoj je, sudeći po objavama, već stekla popularnost. Kristina se nedavno na društvenim mrežama pohvalila kako su se turski mediji raspisali o njoj.

– Glavna vijest danas u Turskoj. Poznata sam i tamo – napisala je Kristina uz fotografiju na kojoj je članka.

Portal Ekşi Sözlük napisao je članak o njoj naslova ‘Djevojka koja prodaje mandarine u Hrvatskoj’. Tekst nije dug, a govori o tome kako Kristina prodaje na štandu uz cestu i da je se može sresti dok se putuje Hrvatskom. Također, ističu kako je vrlo popularna u svojoj zemlji, a uz članak su priložili video o prodavačici.

Sa svojim pratiteljima podijelila je kako uživa u turskim specijalitetima, a u prvi plan stavila je bujno poprsje. Pratiteljima je za oko zapela i Dolce & Gabbana za koju je Kristina iskeširala oko 25 tisuća kuna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh