Svaštara

OD 12. DO 22. AUGUSTA: Ova 3 znaka će DOŽIVJETI LJUBAV ZA CIJELI ŽIVOT

Svima je potrebna ljubav, ali nisu svi te sreće da je sretnu. Astrolozi predviđaju da će ova tri znaka doživjeti ljetnju avanturu, strast koja će potrajati cijeli život.

Ljubav - Style.over.net

Upravo ta ljubav će ih napuniti pozitivnom energijom. Osjećaće se kao da nemaju ni jedan problem na sijvetu, oduševljeni novim naletom osećanja.

Ljubavno blagostanje čeka Vagu: ovaj znak će doživeti preokret u ljubavnom životu. Ta nova ljubav će Vagi pomoći da zaboravi na sva loša iskustva koja je do sada imala.

Voljena osoba će im ući u život nakon dugog posmatranja i premišljanja.

Bik će imati sudbonosni sastanak, gdej će doći do upoznavanja staložene i uravnotežene osobe. Upravo ta osoba će pomoći Biku da postane uspješan i na poslovnom i na privatnom životnom polju. Nova ljubav će Biku otvoriti put ka velikom novcu, usponu u karijeri…

Škorpija je zaslužila ljubav, nakon svega što je preživela. Ljubav će ukloniti svu patnju iz života Škorpije. Ta ljubav će apsorbovati sve negativno i loše, a Škorpija će napokon povjerovati u pravu ljubav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh