Svaštara

5 znakova Zodijaka koje čeka dramatični životni preokret

Jesen je vrijeme promena i novih dostignuća. Ljudi nakon ljetnjih odmora dobijaju snagu i pokušavaju nešto da promjene u životu.

Žena - Screenshot

To može biti promjena posla, položaja ili čak oblasti rada, kao i promjena partnera ili možda kupovina nekretnine.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa za pet znakova Zodijaka prognozira velike životne promjene na jesen!

Vage na jesen očekuju dramatične promjene u ličnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći da pređu u novu odnosa sa partnerom: to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Takođe, jesen može radikalno promeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode „kancelarijskog ropstva“ i počnu da rade nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele da imaju više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen donijeti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smiju da propuste.

Marljivim Djevicama na jesen stiže unaprijeđenje na poslovnom planu. Samo se ne smijete plašiti odgovornosti koja će „pasti“ na vas sa novom funkcijom.

Na jesen velike promijene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su da rade i odlučuju brzo; teško im je da sjede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno doneti dobre stvari. Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumijevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

Vodolija će se takođe suočiti sa dramatičnim promjenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cijene slobodu i ponekad su zbog nje spremni da se odreknu svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti „neočekivani“ udarac – voljena osoba iznijet će ultimatum ili podnijeti zahtjev za razvod ili najaviti raskid, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh