Svaštara

Ko su najveće ljenčuge Zodijaka

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima.

Izležavanje - Blogspot.com

Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom.

Lav
Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspjeha. Ljenjost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka.
Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Rak
Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najlijenije horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da mijenjaju svijet, nisu baš skloni stvarno da prionu na posao kako bi to postigli. Tome vjerovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strijelac
Strijelčevima je u životu najvažnija sloboda pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osjećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije rijetkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da ih izvrše, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh