Svaštara

Žene ovakvom muškarcu ne mogu da odole

Iako su ukusi različiti i svako ima svoj šarm, ipak, žene posebno vole jednu vrlinu kod muškaraca.

Muškarac i žena - Net.hr

U pitanju je smisao za humor. Pripadnice nježnijeg pola, prema jednom istraživanju, smatraju da su ovi muškarci prosto neodoljivi.

U pitanju je smisao za humor. Pripadnice nježnijeg pola, prema jednom istraživanju, smatraju da su ovi muškarci prosto neodoljivi.

On će pripadnice ljepšeg pola uvijek moći da nasmije.
Vjerovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smijete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti.

Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su
Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmješniju šalu. A mogu da vas zasmiju čim zinu.

Kreativni su
Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i vjerovatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, a druga stvar je u trenutku smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboljeti stomak od smijeha. Uz to, duhoviti muškarci često imaju široko opšte znanje i ne boje se da ga upotrebe.

Društveni su
Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama i žurkama u centru pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da “olakšaju” s duhovitom dosjetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uletjeti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo “probiti led”, prenose “Nezavisne“.

Imaju dobru moć zapažanja
Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvijek mogu i da istaknu nešto smiješno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osjećati sigurno
Uz njih uvijek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smijete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se “izblamiraju” u javnosti, pa ćete i sami uvidjeti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima
Opušteni muškarci će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pažnju ljudi koji vole da budu u njihovom društvu.

Samouvjereni su
Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne djeluje samouvjereno, ali vjerujte da se osjeća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smiješne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osjećanjima kad ste zajedno.

Oni će vas uvijek nasmijati
S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo da budete ljuti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna njegova provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmijati i opustiti u svakoj situaciji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh