Svaštara

Dnevni horoskop za 6. avgust: Ljubav sve komplikuje!

Škorpija sigurna u sebe, Jarac jak kao stena, Bik zadovoljan u ljubavi

Horoskop - Telegraf.rs

OVAN

Napravili ste dobru procenu i sada ubirate poslove svog poslovnog truda, zalaganja i ulaganja. Osećate potrebu da menjate svoj ljubavni status. Sa Strelcem vas očekuje prilika za jako lepu vezu. Manji problemi sa nogama.

BIK

Možete da očekujete manje poteškoće na poslu. Nemojte da paničite već se posvetite smirenom rešavanju problema. Ljubavna situacija vam je na neki način blokirana. Problemi sa temperaturom.

BLIZANCI

Rado prihvatate nove obaveze na poslovnom polju i spremni ste da pokažete želju za napredovanjem. Nerazumevanje koje se javlja između vas i partnera u narednom periodu može da dovede do raskida. Potreban vam je odmor.

Ovo su tri najsmirenija znaka horoskopa: Čist zen i “hladovina” – naučite od njih kako da sačuvate svoje živce!

RAK

Dolazi do nekih manjih promena kod vas. Kada je u pitanju posao možete da budete spremni na veće preokrete. Nije vam lako da napravite kompromis u odnosu sa voljenom osobom. Manji problemi sa vidom.

LAV

Moguće je da ćete imati manji konflikt na poslovnom polju i da vam neće biti lako da sve rešite. Moguća je velika distanca između vas i voljene osobe. Zabrinuti ste jer vaša veza nikako da se vrati na staro. Proverite krvnu sliku.

DEVICA

Pred vama je period pun poslovnih izazova. Važno je da se potrudite da poradite na koncentraciji. Moguće je da ste ponekad prilično ljubomorni i da to partneru smeta. Niste u kondiciji, menjajte navike.

VAGA

Najbolje je da ništa ne forsirate i da na poslovnom polju pokažete strpljenje kako bi vam se neke stvari razrešile. Ako želite da vam veza opstane treba da pravite kompromise sa partnerom. Mogući su problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaš posao. Važno je da u narednom periodu slušate samo svoju intuiciju. Moguće je da ste spremni da budete veoma fleksibilni. Vaša ljubavna situacija je komplikovana. Čuvajte se povreda, osetljivi ste.STRELAC

Pred vama je dan u kojem možete imati manju štetu na poslu. Nemojte danas da ulazite u bilo kakva ulaganja. Moguće je da se postepeno udaljavate od vašeg partnera. Problemi sa alergijama su naglašeni.

JARAC

Mogući su manji konflikti sa nadređenima kao i problemi na poslu. Generalno vam nije povoljan dan. Ni sami niste sigurni šta želite i deluje vam da ćete zbog svoje neodlučnosi izgubiti paartnera. Povedite računa o pritisku.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za vaše polje posla. Moguće je da ćete imati dosta problema na ovom planu. Moguće je da ste na neki način iznenađeni zbog partnerove reakcije i da ćete danas imati manje konflikte u vezi. Pospani ste i iscrpljeni.

RIBE

Očekuje vas period u kojem bi neko namerno mogao da vam pruži pogrešne informacije. Lako se možete desiti manja distanca u vašem odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da vam to teško pada. Problemi sa zubima,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh