Svaštara

Ni pet retrogradnih planeta ne mogu im ništa: 3 horoskopska znaka uživat će punim plućima tokom avgusta 2020. godine

Ulazimo u posljednji mjesec pravog ljeta i to nekima može donijeti olakšanje, a drugima tugu.

Žena - Astrosudbina.com

Postoje oni koji to žele u najvećoj mjeri. Ali neke stvari moraju da se urade prije jeseni i zato avgust važi za najprometniji mjesec. Možda to ima veze sa činjenicom da se Sunce u toku njega vraća Djevici.

Srećom, posljednji mjesec ovog ljeta pokazat će se najboljim za sljedeće znake horoskopa, čak i ako među njima ima pet retrogradnih planeta, piše “Telegraf“.

Ovan
Uživajte u radostima svog života. Budući da je Sunce u vatrenom znaku vašeg brata Lava, uvijek ste spremni da izađete napolje. Kada Sunce aktivira vašu petu kuću koja ima veze sa strašću, romantikom, srećom, kreativnim izrazom i šarenom autentičnošću, vaša unutrašnja svjetlost se automatski aktivira i obnavlja. Mars i planetoid Hiron su već nekoliko sedmica retrogradni u vašem horoskopskom znaku i dok se efekti ovog spajanja lako mogu smatrati velikim teretom na vašim ramenima, oni vas izazivaju da budete hrabar borac kakav ste oduvek bili. Uživajte u svom sjaju.

Rak
Sezona rođendana je možda završena, ali još uvijek imate razloga za slavlje. Sezona Lava uvijek nosi ljetnju zabavu i grupna slavlja i postaje još bolja. Kad Sunce uđe u Lava i zrači kroz vašu 2. kuću, koja ima veze sa finansijama, vrijednostima, udobnošću, stabilnošću i jedinstvenim talentima. Savršeno je vrijeme da se povučete i uživate u plodovima svog rada. Venera će ovog mjeseca uticati na vaš horoskopski znak i otkriće dijelove vaše senzualnosti, a talenti koje posjedujete će sijati u punom sjaju.

Lav
Nešto se čarobno dešava kada Sunce uđe u vaš horoskopski znak. Vaši odnosi, posebno u radnom okruženju, biće istaknuti punim Mjesecom, koji će aktivirati vašu 9. kuću koja ima veze sa obrazovanjem, malim i većim putovanjima. Biće izazov osloniti se na svoje snage kako biste napravili veliki skok. Bez obzira da li dobijate priznanje u svom profesionalnom životu ili pripremate teren za promociju, ovaj mjesec će iznijeti vašu unutrašnju svjetlost. Venera će uticati na vašu 12. kuću koja ima veze sa zatvaranjem, duhovnošću i svime iza scene, zato slobodno uživajte u svojoj usamljenosti ako vam zatreba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh