Svaštara

Ljubavne astro prognoze za avgust po sedmicama: Ne brzajte sa zaključcima i dajte jedni drugima još jednu šansu, jer zvijezde obećavaju svima pravu sreću

U avgustu je važno za sve nas da pratimo svoje raspoloženje i unosimo pozitivne misli u svoj život.

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

U ljubavi će biti posebno sretni oni koji će se osloniti na sebe, koji vjeruju svojim osjećanjima i prilikom izbora životnog partnera i u komunikaciji sa partnerom.

Početkom avgusta život se može dramatično promijeniti, a kako biste saznali kakve će te promjene biti, vrlo je bitno pogledati u zvijezde. Na ljubavnom planu sve ide na bolje, tako da možete sigurno planirati. Često ćemo se oslanjati na osjećanja i intuiciju, cijenit ćemo njihov doprinos našem životu.

Najvažnije je ne brzati sa zaključcima u odnosima sa voljenim osobama. Čak i ako dođe do turbulencija, dajte jedni drugima još jednu priliku, jer nebeska tijela obećavaju svima pravu sreću.

Sedmica od 03.08. – 09.08.

Sedmica će započeti s punim Mjesecom u Vodoliji, 03. avgusta, nastaviće prelazom Merkura u sazvježđe Lava i završiće promjenom energije Venere, koja će preći u znak Raka. To će imati snažan uticaj na događaje u emotivnom životu vazdušnih i vodenih znakova.

Mnogi mogu završiti tamo gdje nikad nisu htjeli. Osjećaj nesigurnosti u sebe ili svog izbora uzrokovan je punim Mjesecom i uticajem Venere. Čim se energija stabilizuje, pritisak će se smiriti – ovaj trenutak treba iskoristiti za pohod u svjetlu budućnost.

Sedmica od 10.08. – 16.08.

Padajući Mjesec je sjajno vrijeme da se riješite sumnje, straha i unutarnjih prepreka koje vam onemogućavaju da pronađete sreću u svom ljubavnom životu. To se posebno odnosi na zemljane znakove.

Harmonija u paru može biti narušena, bolni raskidi nisu isključeni, ali biće i rijetka prilika za razumijevanje, iskreno raspravljanje o svemu što vas zabrinjava i muči. U ljubavnom odnosu biće lakše savladati prepreke, pogotovo ako vidite šta se događa u pravoj perspektivi.

Sedmica od 17.08. – 23.08.
Mlad Mjesec u Djevici, koji se očekuje 19. avgusta, ponovo će napuniti “unutrašnju bateriju” vatrenih znakova, što će im omogućiti da ponovo krenu prema zacrtanim ciljevima. Sada je najvažnija mogućnost da se ne izgubi hrabrost i samopouzdanje.

Voljene osobe će biti inspirisane samom činjenicom da ste aktivni, puni novih ideja i što idete prema nekom cilju. To će donijeti spontane promjene koje će odnos odvesti na potpuno novi nivo.

Sedmica od 24.08. – 30.08.
Kraj avgusta, obilježen rastućim Mjesecom, donijeće sam susret sa sudbinom. Ne smijete poricati svoju ljubav, smatrati se nedostojnim, odbijati poverenje u komunikaciju i uopšte na svaki mogući način kočiti pravilan i prirodan razvoj ljubavne situacije.

Teški dani sredinom avgusta postupno će se odmaći u prošlost, a tamo gde se dogodi promjena, uvijek se otvaraju nove mogućnosti.

Samo treba da ih koristite, a tada će lagani povetarac promjene donijeti dobre vijesti – i vaše će se raspoloženje odmah poboljšati. Sedmica koja obećava da će biti lijepa. Istina, sreća vjerovatno neće trajati duže od nekoliko sedmica, ali to je sasvim dovoljno da pripremite i sebe i partnera za teže okolnosti.

31.08.
Posljednji dan avgusta biće pod uticajem Mjeseca u Vodolije. Sretno će se nasmiješiti onima koji mogu da se obuzdaju i koji neće agresivno reagovati na prigovore voljenih osoba.

Važno je zapamtiti da su svi nervozni, pogotovo kada je jesen na horizontu, a nervozno ponašanje samo je posljedica stresa. Ako se možete nositi s emocijama, tada neće biti teško da pronađete sklad u vašem privatnom životu, piše “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh