Svaštara

Horoskop za utorak 4. avgust: Bika i Lava očekuje ljubavna romansa, Djevice i Vodolije, čuvajte zdravlje

Šta zvijezde danas poručuju?

Horoskop - Viva.pl

OVAN
LJUBAV: Dan obećava zadovoljstvo na fizičkom planu. POSAO: Bićete impulsivni i rastrošni pri raspolaganju novcem. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se. Sportska povreda.

BIK
LJUBAV: Možda ćete napraviti promjenu u ljubavnom životu, jer će vam se ukazati dobra prilika. POSAO: Možete imati problema sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Osjećat ćete se tužno zbog toga što će vas povrijediti neko do koga vam je stalo. POSAO: Mogući problemi u oblasti nekretnina i stanodavstva. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

RAK
LJUBAV: Nemojte se nadati napretku u ovoj sferi. Moguće je da se neko iz prošlosti vrati u vaš život. POSAO: Razmislite o nekim odlukama koje ste doneli. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja, ali nećete imati naročitih prilika za ljubav. POSAO: Stabilnost, a možda i napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

DJEVICA
LJUBAV: Iako vi niste skloni drami i ne volite da pravite scene, danas bi se tako nešto moglo desiti. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Imat ćete potrebu da se vratite na staro. Zbog toga se možda vratite nekome s kim ste raskinuli. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete se ponijeti surovo prema nekome ko gaji osjećanja prema vama. POSAO: Razmišljaćete o promjeni karijere. Moguće nazadovanje. ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete osjetiti strast prema nekome s kim imate prijateljski odnos. POSAO: Vrlo ste vrijedni i energični, ali vodite računa sa kakvim ljudima radite. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalni kontakt. POSAO: Možete dobiti sjajnu priliku, moguće u vezi s kreativnim radom. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

VODOLIJA
LJUBAV: Dan će biti pun tenzija i strasti, što može biti i dobro i loše. POSAO: Moguć uspjeh, ali i manji problemi zbog načina na koji obavljate poslove. ZDRAVLJE: Osjetljivi disajni putevi.

RIBE
LJUBAV: Cijeli dan ćete biti neraspoloženi i teški za komunikaciju, zbog čega ćete imati problema u ljubavi. POSAO: Finansijski problemi vam mogu otežati postizanje ciljeva. ZDRAVLJE: Slabije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh