Svaštara

Horoskop za Merkur u Lavu od 6. avgusta 2020. godine: Bik uživa sa partnerom, kraj finansijskih zavrzlama kod Raka, Strijelac realizuje svoje planove

Merkur u Lavu će donijeti olakšanje mnogim horoskopskim znakovima od 6. avgusta 2020. godine.

Žena - unsplash

Ovan

Veliki planovi i sama komunikacija sa partnerom je bila dosta napeta. Biće vam jasnije sve i lakše da komunicirate na temu finansija i veze.

Bik

Sve teme vezane za kuću i porodicu sada dolaze na mjesto. Partner se smiruje i očekuje vas neko zajedničko uživanje na nekom putovanju.

Blizanci

Moći ćete jasnije da se izrazite bez da ulijećete u rasprave, a neki dogovori u vezi sa kraćim poslovnim putovanjem će uskoro biti jasniji.

Rak

Ukoliko ste protekle tri sedmice imali finansijskih zavrzlama očekujte okončanje upravo ovih muka. Da li će biti lake ili bolne zavisi koliko ste velike i nerealne planove pravili.

Lav

Troškovi i pehovi koji se tiču doma i vas samih će uskoro prestati. Pokušajte da pronađete sredinu i kompromis bez uplitanja ega kada je odnos sa partnerom u pitanju.

Djevica

Pitanja i dileme u vezi sa poslom i nekim potencijalnim ugovorom sada dobijaju epilog. Ne reagujte impulsivno zbog straha, opustite se i mislite o potencijalnom uspjehu.

Vaga

Neka pitanja koja postavljate sebi u tajnosti će u narednom periodu biti odgovorena, samo je pitanje od strane koga. Prolazne nesigurnosti koje ste preuveličavali u glavi sada prestaju.

Škorpija

Ukoliko ste bili deo nesporazuma na poslu i sa nadređenima, sada ćete imati priliku da popravite sve. Troškovi koje ste imali će se sada smanjiti.

Strijelac

Prethodnih dana realizacija nekih planova je imala ozbiljnije prepreke. Sada ovo prestaje, a vi dobijate šansu da iskažete svoje najdublje misli i osjećanja onako kako bi trebalo.

Jarac

Nećete više moći da bežite od pitanja koaj se tiču intime i onoga što delite sa partnerom. Na vidjelo izlaze neke tajne koje će vas osloboditi nekih pređašnjih muka.

Vodolija

Konačno se zaustavlja ludnica koja je trajala par sedmica, a ticala se komunikacije sa partnerom ili rješavanja pitanja u vezi sa vašim odnosom prema samom partnerstvu. Neki pozivi i odgovori stižu u narednim danima.

Ribe

Uticaj nesporazuma i konflikta unutar porodice sada jenjava. Trebalo bi da dobijete neke nove uvide i konačno sredite misli kada je vaš odnos prema planovima i željama u pitanju, piše “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh