Svaštara

Astrologija / Pun Mjesec u Vodoliji 3. avgusta 2020. godine: Budi se energija vaše duše, zato bolje pustite da stvari idu svojim tokom umjesto što pokušavate da ih kontrolišete

Pun Mjesec u znaku Vodolije osvjetlit će nebo između 3. i 4. avgusta , pozdravljajući svojim sjajem otvaranje portala Lavlja kapija koji će se dogoditi 8. avgusta.

Vodolija - Opusteno.rs

Pun Mjesec nam uvijek osvjetljava određene stvari, pomaže nam da pronađemo istinu i proširimo naš način razmišljanja.

Ako su neke stvari u vašem životu maglovite ili nejasne, pun Mjesec vam pomaže da lakše pronađete odgovore za kojima tragate, piše “Lovesensa“.

Uran, planeta buđenja i promena, veoma je aktivna pod ovim punim Mjesecom. Uran je vladar Vodolije, ali on takođe u periodu punog Mjeseca kreira kvadrat sa Suncem na 90 stepeni, što donosi nestabilnost i osjećaj gubljenja tla pod nogama.

Očekuju nas mnoge promjene. Stvari oko nas se kreću i pomjeraju, zbog čega se osjećamo nesigurno i nestabilno. Teško ćemo pronalaziti put kojim treba da krenemo zbog mračnog uticaja Urana.

Ipak, ta energija nije tu kako bi uzdrmala naš život, već nam pomaže da otpustimo stvari koje nam više ne koriste ili nam donose nemir.

Sa druge strane, pun Mjesec pomaže da se nežno prepustimo toj energiji i otpustimo određene stvari bez straha.

Sada imate priliku da osvijestite čega se plašite, kojih misli, kojih vjerovanja, okolnosti i stvari…

Ovaj pun Mjesec traži način da vam raščisti put i da otresete svoja vjerovanja, loše ideje, neprijatne okolnosti i iskustva. Pomaže vam da u novi ciklus uđete očišćeni od negativne energije.

Pod ovom energijom punog Mjeseca u Vodoliji, važno je da pustite stvari da idu svojim tokom, umjesto da kontrolišete ono što se ne može kontrolisati.

Ova turbulentna energija Urana takođe služi za drugu svrhu – buđenje energije naše duše.

Kada se naša očekivanja poremete, to nas tjera da vidimo stvari u novom svjetlu i da drugačije osjećamo sebe i svijet u kojem živimo. Ovo može pokrenuti buđenje i dolazak do novih saznanja i mudrosti.

Uran nas potresa kako bi nas da probudio i pokazao nam neki novi i viši put.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh