Svaštara

Horoskop za 29. juli: Rakovima poboljšanje finansijske situacije, Lavovima promjene na emotivnom planu

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas…

Horoskop - Žurnal24.si

OVAN

POSAO: Timski rad vam je jača strana. Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen pomak na ovom planu. Možete da očekujete da će vam poslovi ići od ruke.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva sa osobom sa kojom možete da očekujete početak nove veze. Spremni ste da otvoreno pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Osjećate se sasvim dobro. Atmosfera je povoljna za bilo koju vrstu aktivnosti i rekreacije koju smatrate pogodnom.

BIK

POSAO: Očekuje vas značajan pomak na poslovnom planu. Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav jer vam trenutni partner više ne odgovara. Imate utisak da ste dosta svog vremena izgubili na neuspešnu vezu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža kao i neki vid opuštanja. Možete da očekujete da ćete imati tegobe vezane za kičmu, mišiće kao i probleme sa ukočenim predelom vrata i ramena.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Pred vama je dan koji donosi nove prilike za vas.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada ćete uspjeti da ostvarite dodatno zbližavanje u vašem odnosu. Možete da se nadate veoma pozitivnim emotivnim preokretima.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte masnu hranu. Mogući su problemi sa povišenim holesterolom. Važno je da povedete računa o svom zdravlju i da idete redovno kod ljekara na kontrole.

RAK

POSAO: Poboljšanje finansijske situacije je pred vama. Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom situacije. Ako ste željeli promjenu posla, sada vam se pruža prilika za to.

LJUBAV: Riješili ste neke nedoumice koje ste imali i sada vaša veza konačno može da krene u dosta boljem pravcu. Spremni ste da napravite prvi korak ka pomirenju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Vi generalno vodite računa o svom stanju na ovom polju i uvijek na prvo mjesto stavljate potrebe vašeg organizma.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana biste mogli da pokažete koliko ste humani i da nekome pomognete. Spremni ste da se nađete bilo kome od kolega i da priskočite u pomoć.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju promjene koje niste očekivali. Moguće je da ćete ostati nekako iznenađeni. Budite spremni na iznenađenja i nemojte da paničite danas.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Ukoliko dođe do komplikacija, posjetite ljekara za svaki slučaj.

DJEVICA

POSAO: Riješili ste većinu važnih problema i sada konačno imate malo vremena za sebe. Posao ćete ipak ostaviti po strani. Napravit ćete sebi malo lufta da se odmorite.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, a vi uživate u pažnji koju vam pruža. Pred vama je lijep dan. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo koje vodi do veze.

ZDRAVLJE: Osjetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Vama je generalno urogenitalni trakt jedna od najslabijih tačaka na tijelu tokom života.

VAGA

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom i ostvarujete dobre rezultate iako se nalazite u otežanim okolnostima. Spremni ste da pokažete svoju upornost i izdržljivost, kao i posvećenost poslu.

LJUBAV: Ako ste slobodni možete upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćete u budućnosti ostvariti nešto kao avanturu ili prolaznu vezu. Spremni ste za novu ljubav i promjene.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas. Mogući su problemi zbog nekih vitamina i minerala. Posavjetujte se sa vašim lejkarom i farmaceutom oko unosa suplemenata.

ŠKORPIJA

POSAO: Došao je trenutak da neke svoje poslove privedete kraju i da rezimirate krajnje stanje. Da sagledate uspjehe i neuspjehe… kada povučete crtu znat ćete tačno na čemu ste.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu tokom popodnevnih i kasnih večernjih sati. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje ka vama.

ZDRAVLJE: Osjetljiv grudni koš bi mogao da vam predstavlja problem na polju zdravlja. Pluća su pogotovo podložna tegobama, pa su mogući problemi sa kašljanjem, bronhitisom itd.

STRIJELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete ostvariti poboljšanje zarade. Pred vama je period tokom kojeg ćete uspjeti da dođete do značajnih pomaka.

LJUBAV: Bračni partner se trudi da se pored njega osjećate voljeno i sigurno. Situacija na ovom planu je odlična i zadovoljni ste! Spremni ste da date sve od sebe kako biste mu udovoljili.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Nemate nikakve probleme. Veoma ste energični, dobro se osjećate i lijepo ste raspoloženi. Možete da očekujete povoljan dan.

JARAC

POSAO: Možda je bolje da izbjegnete važne razgovore tokom današnjeg dana kako ne biste ostavili pogrešan utisak zbog nedostatka koncentracije. Moguće je da ćete praviti greške i propuste na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju upoznajete preko posla. Ipak, još niste spremni da napravite neki sasvim konkretan korak dok malo ne ispitate situaciju.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete, duhanski dim, zagušljive i vlažne prostorije. Mogući su problemi sa disajnim putevima, vezano za gušenje, astmu i sve tome slično.

VODOLIJA

POSAO: Finansijska situacija vam se značajno popravlja i pred vama je dobar period. Na poslovnom planu nećete imati veće probleme. Očekuje vas prilično miran dan.

LJUBAV: Moguće je da komunikacija sa osobom koja vam se dopada dolazi do minus faze i da se nekako gubite. Vaša veza ulazi u veću krizu nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja danas. Stanje vam je stabilno. Vlada generalno povoljan period za oporavak ako ste imali neku intervenciju ili bilo kakvo liječenje.

RIBE

POSAO: Nema potrebe da se brinete previše jer na ovom planu sve ide glatko. Pred vama je prilično dobar dan. Možete da očekujete da će vam se ostvariti želje koje ste imali.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i osjećate se jako dobro pored voljene osobe. Pravite velike planove za zajedničku budućnost! Spremni ste za brak i zajednicu, osjećate da je to prava stvar.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san! Premoreni ste i iscrpljeni, pa je jako važno da svakodnevno izdvojite dovoljno vremena da sebi priuštite dovoljno kvalitetan san i odmor, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh