Svaštara

Horoskop za drugu polovinu 2020. godine: Na šta bi trebali pripaziti znakovi Zodijaka

Prva polovina 2020-te godine je bila veoma turbulentna a ni druga vjerovatno neće biti ništa mirnija.

Žena - Ilustracija / She.hr

Ovan: Trebate razmišljati o svojim greškama i učiti na njima. Morate se osvrnuti na prošlost kako biste naučili kako upravljati svojom budućnošću.

Bik: Trebate razmisliti o modelima svojih odnosa sa ljudima. Morate odlučiti želite li nastaviti komunikaciju na koju ste pristali prošle godine.

Blizanci: Trebalo bi se sjetiti svih darova koje ste dobili od sudbine. Umjesto da se fokusirate na negativno, bolje je naučiti cijeniti sve dobro što imate.

Rak: Trebate razmišljati o svojim osjećajima. Prestanite se pretvarati da ste u redu i dozvolite sebi da u potpunosti osjetite sve emocije koje su se nakupile iznutra.

Lav: Trebate razmisliti o svim svojim nadama i očekivanjima. Obavezno ostanite čvrsto na zemlji dok ostavljate prostor za snove.

Djevica: Treba razmišljati o svojim vrijednostima u životu. Obavezno vodite život kojim ste istinski ponosni.

Vaga: Trebate razmisliti o svojim prioritetima. Zapitajte se da li ste u stanju obratiti dovoljno pažnje na ono što je zaista važno.

Škorpija: Trebate razmišljati o svojim prijateljstvima. Odredite koje ljude želite imati pored sebe u budućnosti, a koje je bolje ostaviti u prošlosti.

Strijelac: Morate razmisliti o stvarima za kojima najviše žalite u prvoj polovini 2020-te godine i obećati da nećete postupiti tako u drugoj polovini godine.

Jarac: Razmislite o svojim postignućima. Morate se zaustaviti na trenutak i shvatiti koliko dugo ste došli i koliko ste porasli.

Vodolija: Treba razmišljati o svojoj karijeri. Dobro razmislite koje vam aktivnosti zadovoljavaju i kako od toga možete zaraditi.

Riba: Morate razmišljati o svojim ciljevima. Odlučite kojim smjerom zaista želite ići, jer se vaši planovi danas možda ne podudaraju sa ciljevima koje ste postavili jučer, piše “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh