Svaštara

Iznenađenjima nikad kraja: Ljeto 2020. donosi velike promjene za ova 4 znaka Zodijaka

Koje horoskopske znakove očekuje još pokoje iznenađenje ovoga ljeta?

Djevojka - Unsplash

Ljeto 2020. godine zaista je neko čudnovato, izvanredno razdoblje. Zapravo, cijela godina je puna neočekivanih stvari i svakodnevnih iznenađenja. Međutim, ove horoskopske znakove očekuje još pokoje iznenađenje ovoga ljeta…

Neki kažu da je najbolje zaboraviti cijelu ovu godinu. Nekima je svejedno, a nekima je super kao i uvijek. Kako god, svi se moramo složiti da je ova godina puna iznenađenja. A za neke horoskopske znakove nema kraja iznenađenjima. Njima će ova jesen biti sasvim drugačija – naime, još ovog ljeta očekuju ih velike promjene.

Vodolija

Vodolija uvijek čezne za dinamikom i promjenama. Ako se ništa uzbudljivo ne događa u njegovom životu, ovaj je horoskopski znak izuzetno nesretan. Međutim, imamo dobre vijesti za sve osobe rođene u znaku Vodolije. Naime, ljeto 2020. donosi mnogo svježeg vetra u živote Vodolije. Venera je u znaku Blizanaca, a to pojačava šarmantno zračenje Vodolije. To će naročito snažno djelovati na ljude oko njega pa će njegova snaga uvjeravanja biti još izraženija. Iz toga će nastati razni novi putevi, na poslovnom, ali i na privatnom planu.

Vaga

Vaga se najbolje osjeća kad je njen život pun harmonije i balansa. Međutim, sljedeće sedmice donijet će mnogo turbulencija. Osobe rođene u ovom znaku očekuje ovog ljeta puno izazova. Novi stan, novi partner ili novi posao. Sljedeće razdoblje biće za Vage puno iznenađenja. Zbog toga za njih važi sljedeće: treba sačuvati mir i posložiti sopstvene misli. U septembru će Merkur donijeti Vagama dodatnu porciju energije pa će Vage znati zašto su promjene bile dobre.

Ovan

I Ovnove očekuje mnogo novih situacija u kojima se tek treba pronaći. Na sreću, osobe rođene u ovom znaku su pravi komunikacijski stručnjaci pa se mogu lako izvući iz neprijatnih razgovora. Ovnovi treba da se pouzdaju u svoje samopouzdanje i onda će moći da svaku promjenu pretvore u nešto pozitivno.

Lav

Leto je vrijeme Lavova. Ovaj samouvjereni znak će postizati uspjehe u sljedećim sedmicama zahvaljujući velikoj količini energije i motivaciji. To će ovom vatrenom znaku otvoriti nove puteve kojima će on hrabro krenuti. Osobe rođene u znaku Lava očekuju velike promjene, prvenstveno u ljubavnom životu. Parovi će se napokon odlučiti na sljedeći korak, a samci će sresti jednu sasvim posebnu osobu, piše “miss7“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh