Svaštara

Astrologija / Merkur u Lavu od 6. avgusta 2020. godine: Glasno ćemo pokazivati šta mislimo i šta nam je potrebno, a važne informacije padat će nam same u krilo

Merkur u Lavu stiže ubrzo i donosi bitne informacije.

Horoskop - Express.co.uk

Merkur će relativno brzo izaći iz znaka Raka i preći u znak Lava i to šestog avgusta.

Izlazimo iz peroda tišine i povučenosti i prelazimo u jedno glasno i pompezno pokazivanje naših potreba i misli. Merkur u Raku nas je natjerao da izanaliziramo emocije, a Mekrur u Lavu nam pruža mogućnost da ih pokažemo i ispoljimo.

Ovaj Merkur je dosta pozitivnijih pogleda na život (Lav) i ima potrebu da konastantno privlači riječima.

Pošto će Sunce biti u istom znaku, znaku Lava, od šestog avgusta možemo računati da će neki odgovor nama pasti u krilo sami. Ovakva pozicija na nebu bi se mogla nazvati klasičnom situacijom kada nam informacije dolaze same od sebe i mi u tom momentu postajemo glasnik, sopstvenih potreba, ali i tuđih.

Znak Lava se vezuje za visoke i odgovorne funkcije, kako je Merkur ovdje, dobijamo jasnu naredbu ili uputstvo od nekog autoriteta koju glasno i jasno objavljujemo.

Uran i Merkur će se u startu sastati iz kvadrata pa će ta informacija imati ozbiljnog uticaja na emotivne odnose i finansijska pitanja, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh