Svaštara

Zašto je dobro imati u životu osobu rođenu u horoskopskom znaku Djevice: “Za drage ljude daju sve”

Djevice ne pate od sebičnosti, velikodušne su i emocionalno stabilne, uvijek spremne pomoći onima kojima je pomoć neophodna. Nezavisni su, ali cijene svoje najmilije.

Djevojka - Lovesensa.rs

Evo još 10 razloga zašto vam treba biti drago ako je vaša supruga, prijateljica ili djevojka Djevica.

1.Velikodušni su i nikad ne razmišljaju dvaput prije nego što nekome pomognu.

2.Vrlo su usredotočeni, smireni i rijetko gube temperament. To ih čini prirodno rođenim vođama.

3.Sve rade pažljivo i ne podnose površan pristup. A Djevica nikada neće izgubiti iz vida niti jedan važan detalj. Uvijek se svega sjeća. Njeno pamćenje je savršeno.

4.Zabrinuti su zbog svojih prijatelja. Zato su prijateljice i djevojke predivne rođene u ovom znaku.

5.Znaju odvojiti važno od nevažnog. Ne znamo kako uspijevaju, ali Djevice stvarno znaju na šta se treba fokusirati a što je samo iluzija ili nepotrebni hir. I to uvijek znaju!

6.Vrlo su neovisni i plaše se da će pored sebe imati nekog ko im naređuje ili govori šta da rade.

7.Vrlo su pouzdani i na njih uvijek možete računati. Pogotovo u najgorim trenucima svog života. Zato u pola noći možete nazvati Djevicu i pitati za savjet bez da se naljuti što ste je probudili.

8.Nevjerojatno su pametni, stoga ne samo da pokušavaju pomoći, već i zaista pomažu!

9.Unatoč činjenici da imaju i velike ciljeve, Djevice žive lako, čini se da ne prave planove previše i svakodnevno su sretne.

10. Zar ovi razlozi nisu dovoljni? Sada vjerujemo da su Djevice idealni ljudi. I šteta ako nisu među vašim najmilijima, piše “Pult24“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh