Svaštara

Svi su ŽESTOKO OSUDILI ovu sliku sa vjenčanja: Gledaju OVAJ PRIZOR i zgražavaju se, a mladoženji kažu da besramno PONIŽAVA SUPRUGU

Fotografija sa vjenčanja zgrozila je mnoge na internetu.

Vjenčanje - Profimedia

Na njoj vidimo nevjestu kako briše gumu na automobilu, dok joj mladoženja iz tog istog auta pokazuje šta treba da očisti.
Mladoženji na Reditu gde je obavljena slika govore da je sek*ista i ponižava supruga, koju takođe kritikuju riječima da nema nimalo samopoštovanja i da će možda jednog dana imati kćerku koja će vidjeti ovu sliku.

Neki su, međutim, ovu sliku ocijenili kao duhovitu pa poručuju da ljudi treba da rade “ono što ih usrećuje i zabavlja”. “Ako oboje vole automobile , onda ne vidim ništa loše u ovoj fotografiji”, glasi jedan komentar, a mi dodajemo: “Pa ako su oboje ljubitelji automobila, onda oboje mogu da čiste gume, zar ne?”.

Sve i da nije bilo loše namjere, prije svega mladoženje, poslata ne negativna poruka: “Neka žene služe, a muškarci neka naređuju”. Nije smiješno. Baš nimalo, prenosi “Zena Blic“.

Fotografija, vjenčanje -Reddit


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh