Svaštara

Ona je mlađa 32 godine: Ne držimo se za ruke, bojimo se reakcija

Carrie (44) i njen suprug Alan (76) redovno mijenjaju za oca i kćer, ali ona inzistira na tome da su srodne duše u svakom pogledu i da su to znali od početka, iako je između njih 32 godine razlike.

Bračni par Carry i Alan - Instagram

Njihova veza započela je prije 22 godine kada je Alan imao 54, a Carrie 22 godine te je radila za Alanovog klijenta. Carrie kaže da je znala da je Alan stariji, ali izgradili su tako toplu vezu preko telefona na poslu, pa je željela upoznati se uživo. Njihova povezanost je bila trenutna i od tada su zajedno, prenosi The Sun.

Carrie (44) i njen suprug Alan (76) redovno mijenjaju za oca i kćer, ali ona inzistira na tome da su srodne duše u svakom pogledu i da su to znali od početka, iako je između njih 32 godine razlike.

“Zajedno smo od 1998. godine, a u braku smo od 2003. Kratko sam hodala s muškarcem koji je bio 15 godina stariji nego ja, a i Alan je imao mlađe djevojke, ali nijednu toliko mladu kao ja. Imamo toliko osobina koje se podudaraju da smo vrlo kompatibilni – kaže Carrie.

Alan iz svojeg prvog braka ima dvije kćeri koje su starije od Carrie, ali rekao je kako je bio iskren prema njima o svojim namjerama s Carrie. Dok je Carrie imala drugačiju situaciju. Njezin muž pet godina je stariji od njezine majke, koja je od početka bila zabrinuta za njihovu vezu.

“Moja se majka jako uzrujala kad sam joj rekla za Alana, koji je pet godina stariji od nje. Bila je zabrinuta da me iskorištava. Čekala sam da joj sve kažem zbog straha od negativne reakcije, čak i nakon što me Alan zaprosio. Većina moje druge obitelji i prijatelja prihvaćala je Alana, pogotovo nakon što su ga upoznali i shvatili koliko mu je stalo do mene – ispričala je Carrie.

No drugi su i dalje šokirani kada shvate da su oni zajedno, pogotovo jer često misle da su otac i kćer, a ne u romantičnoj vezi.

“Mi se ne ljubimo, grlimo niti ne držimo ruke u javnosti jer se bojimo negativnih reakcija. Jako se volimo i uvijek želimo pobijediti sve naše probleme. Zrelost starijeg partnera pruža mlađoj osobi stabilnost i sigurnost. Mlađa osoba starijima nudi energiju i entuzijazam za život. I svaki može puno naučiti od drugog. Negativno je to što se često brinem o tome kakav bi bio moj život bez Alana. Brinem se što ću biti sama, pogotovo jer nemam djecu”, kaže Carrie, prenosi “Radiosarajevo“.

View this post on Instagram

Coming up on 17 years of marriage to my best friend! 💕 You can imagine that before we got married, many people thought our relationship wouldn’t last. We have three decades of age difference between us, but we knew from the beginning that we were soul mates. . So, despite the odds, we trusted our love and overcame so many obstacles. We’ve gone through so many changes, moves, stresses, and hardships (I got cancer in 2012!), but feel like our relationship is stronger than ever. Marriage is like any other relationship in that it changes and evolves. Some marriages have a natural ending, but I’m glad ours is still going strong. . I’m also super excited to announce that we are in the process of creating our podcast together, the Age Gap Love Story! We are planning to release the first 3 episodes on July 27th (I’ll put the link in our profile). We’ll be covering topics related to age gap relationships including having (or not having) children, planning for the future, family issues, managing our differences, and so much more. . To stay updated on news related to the podcast and other issues around age gaps, please follow our account and go ahead and subscribe to the podcast. I can’t wait to get to know you! And, please let me know what topics you would like to have us cover in the podcast. ❤️ . . . . . . #agegap #agegaprelationship #agegapromance #agegaplove #agegaplife #agegaplovestory #agegaprelationships #agegapcouple #agegapmarriage #agegapcouples #agegapcommunity #agedifference #maydecember #maydecemberromance #maydecembercouple #ageisjustanumber #podcast #podcaster

A post shared by Carrie Forrest (@agegaplovestory) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh