Svaštara

Dnevni horoskop: Koji znak će zaraditi velike pare – kakve veze će Djevicama uspjeti, a ko danas nalazi posao

Šta vam danas poručuju zvijezde?

Horoskop - Balkanspress.com

OVAN
LJUBAV: Očekujte stabilnost i pozitivna dešavanja u ljubavnom životu. POSAO: Više nećete morati da brinete zbog iznenadnih nepovoljnih obrta u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Partner bi mogao da vas finansijski podrži ili vam na drugi način pomogne u životu. POSAO: Možete donijeti brzoplete odluke. Nestabilnost dogovora. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete sresti osobu koja će vam se dopasti na jednom događaju. POSAO: Napredak i dobre prilike u sferi finansija i trgovine. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
LJUBAV: Steći ćete utisak da se klima u vašem ljubavnom životu popravlja. POSAO: Imat ćete uvećan obim posla i ostvarit ćete dobru zaradu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Biće dosta dešavanja i planova za izlaske. Iako ćete se dobro zabaviti, nećete danas naći ljubav. POSAO: Riješit ćete neke administrativne probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
LJUBAV: Može se desiti da razvijete ljubavna osjećanja prema nekom ko je daleko, jer će vas privlačiti egzotične osobe. POSAO: Pratit će vas dobar glas, što je uvijek dobro za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete ostvariti izvjestan uspjeh ako obratite više pažnje na marketing i sopstvenu prezentaciju. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete biti toliko raspoloženi za ljubav, koliko će vam biti bitno da ostvarite prijateljske odnose. POSAO: I dalje je period povoljan za finansije. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRIJELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate privlačne osobe, koje će biti baš ono što tražite u ljubavi. POSAO: Doživjet ćete nešto što će vam otvoriti nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobama suprotnog pola, ali neće biti toliko romantična koliko prijateljska. POSAO: Uvećan obim, a za nezaposlene šansa da nađu posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Ulazite u bolji period za ljubav, ali ipak ne možete očekivati značajnija dešavanja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji ste priželjkivali ili bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.

RIBE
LJUBAV: Neće vam biti lako da nađete osobu koja će vas inspirisati na ljubav ili vam se barem dopasti. POSAO: Moguć je uspjeh u sferi bankarstva i finansija. ZDRAVLJE: Prehlada, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh