Svaštara

Astrologija / Položaj planeta tokom vladavine Lava: Mars u Ovnu pomaže da završite sve što ranije niste mogli, a Venera u Blizancima suočava sa istinom o odnosima sa drugim ljudima

Sunce u Lavu donosi divne životne promjene i oslobađanje od negativne energije, ali u polju finansija je važno da budete oprezni!

Žena - Astrosudbina.com

Pomiješana osjećanja i želja da budete voljeni je definitivno vaš fokus na početku sedmice, ali situacija počinje da se mijenja od srijede kada Sunce u 8:37 sati ujutru pređe u znak Lava, piše “Lovesensa“.

Ovaj aspekt donosi aktivnu, vatrenu energiju, a naše misli postaju cjelina koju treba prevesti u djelo. Sunce je vladar Lava, zato ima i najjači uticaj u ovom znaku Zodijaka. Donosi nam toplinu i optimizam, a negativna energija se polako povlači.

Dok je Sunce u Lavu imat ćete dobru volju, veću hrabrost i mogućnost da svoje vještine iskoristite što je najbolje moguće. Jedini rizik možete očekivati u polju ljubavi i strasti, jer stvara negativna iskustva u ljubavi i loši odnosi ovoga puta mogu doneti pojačani nemir. Ako se to dogodi, pokušajte da se relaksirate boravkom u prirodi, kreativnim aktivnostima ili sportom.

Čak iako se situacija ne odvija onako kako ste zamislili, imat ćete snage da uklonite probleme i krenete naprijed. Sada je trenutak da dobro otvorite oči, izbjegavate neuspjehe i prepirke, a najvažnije je da se fokusirate na željeni put.

Osvijestit ćete negativne obrasce u svom životu i razne energije, pa je moguće da ćete iz svog života izbaciti ljude koji vam kradu energiju i vrijeme. Bićete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete to uraditi i koliko će zapravo te promjene donijeti blagodeti u vaš život.

Zahvaljujući direktnom Merkuru u znaku Raka, nećete biti preopterećeni detaljima, sitnicama i brojevima. Zadaci koji zahtjevaju preciznost i kritičnost trebalo bi odložiti na neko vrijeme, jer možda nećete uspjeti. Moći ćete da stvorite novu viziju i slijedite je polako i uporno.

Venera u znaku Blizanca suočit će vas sa istinom u vašim odnosima. Misli će vam biti razigrane, iluzorne i maštovite, ali će vam pomoći da pronađete svoju unutrašnju snagu i otkrijete šta vam je zaista važno na trenutnom životnom putovanju.

Venera nas ovoga puta i upozorava pa je najbolje da ne pravite krupne poteze sve dok ne donesete konačne odluke. I ovoga puta Venera ima jak uticaj na polje finansija, zato se preporučuje da izbjegnete velike investicije i kupovine, posebno one koje su sumnjive.

Odjednom ćete uz pomoć Marsa u znaku Ovna uspjeti da uradite sve što ranije niste uspijevali da završite. U poslu se ističete po svojoj kreativnosti, a na emotivnom planu očekujte nove iskre ljubavi.

Morat ćete brzo da se naviknete na iznenađenja i promenu raspoloženja, što vam nije baš lako, ali budite strpljivi i vjerujte da će se stvari uglavnom smiriti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh