Svaštara

Ova horoskopska šestorka rado će vam pomoći i neće tražiti ništa zauzvrat

Neki znakovi poznati su po svojoj velikodušnosti i zato bismo im trebali biti zahvalni. Rado pomažu i prave usluge ne tražeći ništa zauzvrat pa ih je dobro imati uza sebe. Doznajte na koga se najčešće možete osloniti kad ste u nevolji ili stisci.

Djevojka - Lovesensa.rs

Ribe
Ribe su zasigurno zodijački znak s najvišom empatijom. Vidljivo su empatične prema znanima i prema neznanima. Često ih se može vidjeti kako volontiraju u staračkom domu ili u udruzi za zaštitu životinja. Ribe su velikodušne osobito prema onima koje smatraju nemoćnima, što ih ponekad čini metom lažnih invalida, siromaha i drugih lukavih simulanata.

Rak
Ovi su ljudi po naravi brižni i topli pa im je sasvim prirodno napraviti sve što mogu za bližnje. Rakovi su osobiti po tome što su velikodušni ponajviše prema članovima obitelji i najbližim prijateljima, odnosno prema ljudima koje vole, dok se prema drugima postavljaju suzdržano i hladno. Naročito su neskloni dati materijalnu pomoć onima izvan povlaštene skupine iz straha da ne ostane premalo za voljene.

Djevica
Iako ne slove za tople i srdačne, Djevice zaslužuju pohvale za velikodušnost u pomaganju. Iako im ne manjka suosjećajnosti, njihov je glavni motiv želja za uklanjanjem onog što remeti red, kao što su bolesti, ozljede i siromaštvo. Prionut će na posao brzo i učinkovito, smatrajući da im je to građanska dužnost. U pravilu ništa ne traže zauzvrat od primatelja svoje pomoći, osim da ubuduće bude oprezan, discipliniran, štedljiv i da pazi na higijenu.

Ostali velikodušni znakovi

Lav pravi krupne usluge, uključujući materijalne, da bi pokazao svoju moć, utjecaj i humanost.

Ovan će biti velikodušan prema onom tko se bori protiv nadmoćnog neprijatelja, bilo čovjeka, društva ili bolesti.

Vaga se angažira ako osjeća da je netko žrtva nepravde. Nesebično će mu pomoći na razne načine, pa i aktivizmom, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh