Svaštara

10 udara sudbine očekuje nas do 22.08.: Saznajte koji datumi su rizični, a koji sretni tijekom vladavine Lava

Na vrhuncu vladavine Lava, 08.08., otvaraju se moćna lavlja vrata koja predstavljaju poravnanje između Zemlje, Sunca i zvijezde Sirius. Lavlja vrata nas zaista mogu potaknuti da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svijet oko nas. Pored Lavljih vrata u periodu Lava očekuje nas nekoliko važnih aspekata koji će utjecati na našu sudbinu.

Horoskop - Pixabay

Period vladavine Lava koji počinje 23.07., a završava se 22.08., uvijek predstavlja magično vrijeme, jer ovaj liderski znak Zodijaka donosi životne radosti, podsjećanje na uživanje u trenutku i mnoga olakšanja.

Sunce u Lavu ima sposobnost da zagrije srce i dušu i potakne nas da se više posvetimo sebi, svojim potrebama i željama. Imate šansu da osjetite energiju zadovoljstva i ispunjenja kroz cijelo tijelo.

Na vrhuncu vladavine Lava, 08.08., otvaraju se moćna lavlja vrata koja predstavljaju poravnanje između Zemlje, Sunca i zvijezde Sirius.

Ovo usklađivanje aktivira energiju napretka i gura nas u viša područja svijesti. Sposobni smo na razini duše putovati i krećemo se slobodnije. Lavlja vrata nas zaista mogu potaknuti da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svijet oko nas.

Pored Lavljih vrata u periodu Lava očekuje nas nekoliko važnih aspekata koji će utjecati na našu sudbinu:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh