Svaštara

Zrače prirodnom ljepotom: Pet fizički najprivlačnijih horoskopskih znakova

Nije lako biti lijep, ali ovi znakovi bez imalo truda plijene svu pažnju

Žena - Ljepota.ba

Iako će neki reći da je fizička ljepota samo površna, je li to stvarno važno? Ako je netko toliko lijep da je prekrasan, zašto se ne bismo mogli diviti toj ljepoti, čak i ako je doista samo fizička?

Uostalom, kao što horoskop može otkriti, a i cijela astrologija, svi imamo svoje atraktivne osobine, i fizičke i psihičke. No, od 12 znakova, pet je onih koji se zaista ističu kao fizički najprivlačniji horoskopski znakovi. Naravno, to ne znači da iznutra nemaju mana, ali izvana su čisto savršenstvo!

VODENJAK

Iako smo usredotočeni na vanjsku ljepotu, Vodenjaci su privlačni i iznutra i izvana. Izvana su najatraktivniji jer su uvijek svoji, neovisni i posebni, a zbog tih osobina doslovno sjaje.

Dakle, ako jednog dana hodaš ulicom i vidiš ovako lijep i jedinstven primjerak čovječanstva, postoji velika vjerojatnost da je Vodenjak.

VAGA

Ne tako daleko od Vodenjaka, na ljestvici fizički najljepših, nalazi se Vaga. Ah, Vage – divne, šarmantne, ali manipulativne. Ono što Vage čini izvana tako lijepima, je da su toliko opsjednute ljepotom i svim lijepim stvarima pa i same uspijevaju u tome. Botox, operacija nosa, svi mogući tretmani ljepote – Vaga će sve učiniti u ime ljepote ako je potrebno.

DJEVICA

Fizička ljepota Djevice proizlazi iz činjenice da je nevinost uvijek lijepa i iznutra i izvana. I, naravno, Djevica utjelovljuje tu ljepotu do kraja i, slično Vodenjacima, ‘blista’ zbog nje.

BLIZANCI

Na isti način kao i Vage, Blizanci su prekrasni zbog svojih osobina kojima teže. Dok su Vage opsjednute ljepotom, Blizanci su opsjednuti životom i jedinstvenošću. A uzmemo li u obzir činjenicu da su često nesvjesno površni, održavanje savršenog fizičkog izgleda jednostavno im je jedan od prioriteta.

BIK

Ono što Bikove čini tako lijepim, fizički gledano, jest da su istovremeno tašti, a opet tako romantični. A kad se tvoj život vrti oko taštine i romantike, teško je ne učiniti sve što možeš kako bi bila sigurna da izvana sve izgleda – savršeno, piše “Žena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh