Svaštara

Horoskopski znakovi od najuspješnijih do onih koji nemaju sreće sa novcem

Da li vam je suđeno da budete bogati, uspješni i da zaradite puno novca? Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, možete provjeriti gdje se nalazite na listi horoskopskih znakova od najbogatijih i finansijski najuspješnijih do onih koji nemaju sreće sa novcem.

Horoskop & novac - Vestibalkan.com

JARAC Jarac je osoba aktivnog životnog stila.nije mu potreban partner koji bi ga gurao da postigne više, jer sam sebe motiviše na to. On je organizovani motivator koji se sam probija do cilja i koji definitivno ima preduzetnički duh. ŠKORPIJA Škorpija je rođeni vođa. Zahtjevan je i uporan i ono što zamisli mora i da ostvari. Čak i ako mu ponestane motivacije, trudi se da sve što započne to i završi.

DJEVICA Djevica se ne brine zbog finansijskog uspjeha kao Jarac ili Škorpija. Međutim i ona ima skup osobina koje je vode do neočekivanog bogatstva. Kritična je i motivisana potrebom da ispravi sve sto smatra neispravnim. Djevica se tako neprestano poboljšava, a upravo je taj rad na sebi dovodi do uspjeha. Takođe se trudi da bude moralna i iskrena u svojim namjerama kada postigne uspjeh.

RIBE Osobe u znaku ribe su kreativne prirode i vole ići „niz vodu“. Imaju sposobnost da prihvate stvari kakve zaista jesu i da se prilagode, a to je pokazatelj uspjeha. Ne zamaraju se sa stvarima koje se ne dešavaju onako kako su prvobitno zamislili ili planirali. Svoju kreativnost koriste kako bi prihvatili životne izazove i prolagodili im se, što ih vodi osobnom rastu i ostvarenju sna.

BIK Bik je znak koji voli sve vrste zemaljskih užitaka i udobnosti. On vidi sve praktične načine za postizanje svog cilja. Voli lagodan način života pun gurmanske hrane i dobre odjeće. Neumoran je kada zaista vjeruje u svoj san, jedini problem je što je malo spor.

OVAN Ovan je pobjednik. Iz srca mu puca vatra zbog čega ga drugi ljudi primjećuju. Ovan ne napušta svoj cilj nakon prve prepreke. Usavršava se i postiže ono sto želi, ali često može da mu nedostaje jasna vizija onoga što stvarno treba.

VODOLIJA Vodolija je genij sa jasnim ciljem. Dolazi sa jasnim idejama i postavlja ciljeve koje potom i ostvaruje. Može biti pažljiv ako želi. Njegov glavni problem je što previše razmišlja i ne ponaša se previše samouvjereno. LAV Lav je rođeni vođa. Problem je što za njega novac nije dovoljna motivacija. Više voli pažnju i dobijanje bilo kakvih, pa makar i malih količina divljenja.

BLIZANCI Blizanci su intelektualci koji vole dobro da se zabave. Oni stalno razmjenjuju ideje sa drugim, pa im se može javiti želja da organizuju vlastiti projekat. Oni bi trebali biti pažljivi i znati da ponekad moraju učiniti nešto neugodno kako bi postigli ono što žele.

VAGA Vrlo su logični i razumiju kako sve treba da se dogodi. To ih čini odličnim generatorima ideja vezanih uz zarađivanje novca. Međutim, oni nisu motivisani novcem. Ako postignu finansijski uspjeh potrudiće se da i njihov tim bude među pobjednicima.

RAK Ovo je znak kog zanimaju materijalistička zadovoljstva za njegov dom i porodicu. Sklon je ženidbi sa nekim ko zarađuje dovoljno novca kako bi se osjećao ugodno. Ipak, može se desiti da postigne finansijsku nezavisnost kroz umjetnost.

STRIJELAC Iznenađujuće je da je ovaj vatreni znak posljednji na listi. To je iz razloga što je preplavljen energijom ali ne želi bogatstvo i u životu ima i druge ciljeve. Ali ne odlikuje ga pretjerana odgovornost, stoga ne može sve postići sam,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh