Svaštara

Sjećate li se ljudskog Kena? Sad postao žena: Imao preko 200 operacija, kad ga vidite zanijemit ćete

Poznati ljudski Ken, Rodrigo Alveš, prije nekoliko mjeseci nagovijestio je kako se zapravo čitavog života osjećao kao žena, a sada je opet šokirao.

Naime, on je više od 11 puta operisao nos, pa sada jedve diše. Pored operacija, on je odlučio da promijeni i svoje ime, a želi i da se ostvari i kao roditelj, prenose strani mediji.

“Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskom stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio da imam dijete i da budem sa nekim ko bi me privatio ovakvog kakvog jesam”, rekao je on i dodao:

“Treba da uradim još dvije ili tri operacije kako bih završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem sa plastičnim operacijama,piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh