Svaštara

Mjesečna astro prognoza za avgust – Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe?

Horoskop - Balkanspress.com

JARAC

Nekada ste bili tužni jer ste bili sami. Ali sada je tu osoba koja vam svaki dan uljepša i razveseli. Oduvijek ste sanjali o raznim avanturama sa voljenom osobom. Sada vam vaš partner pruža takve mogućnosti. Budite srećni, sreću čine male stvari. Putujte, radite zanimljive stvari, uživajte u dobrom provodu, avanturama i lijepom i kvalitetnom vremenu sa najboljim prijateljima, zaslužili ste to poslije svih muka i problema koji su vas zadesili.

Sve vaše zasluge za uspješno završen posao je preuzeo vaš kolega dok ste vi bili odsutni. Zli ljudi su oko vas. Potrebno je ponovo da se dokazujete ali ne brinite, istina će izaći na vidjelo. Emotivni ste i to kolege umiju da koriste protiv vas, znaju da se lako iznervirate, baš zbog toga nemojte da dozvolite da izgubite kontrolu nad svojim osjećanjima, budite smireni i pravite se da vas ova situacija ne pogađa ni najmanje.

Nikako vam ne prija promena klime. Svaki dan vam je gori od prethodnog. Vrlo često ste bolesni. Posavjetujte se sa vašim ljekarom za terapiju koja vam je potrebna. Manje putujte. Dozvolite vašem organizmu da se prilagodi vremenskim uslovima na pravi način, za to je potrebno malo više vremena. U suprotnom ćete se osjećati sve gore i bićete sve umorniji i neispavaniji.

VODOLIJA

Nemate sreće u ljubavnom životu, ali ne očajavajte. Posljednji partner kojeg ste imali vas je mnogo razočarao i niste spremni za nove avanture. Biće potrebno vremena da ponovo dopustite da vam se neko ušunja u život. Što se više trudite da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu, to su prepreke učestalije i upali ste u začarani krug iz koga sada ne možete tako lako da izađete.

Unaprijeđeni ste u odjeljenju i stekli zavidno znanje. Dajte maksimum od sebe, od vas se to i očekuje. Kolege vas vole i poštuju. Nemojte da izigrate njihovo poverenje. Sa druge strane, kolege vam spremaju veliko iznenađenje koje niste ni najmanje očekivali. Uskoro ćete biti oduševljeni i zahvalni što takve ljude imate u kolektivu. Kvalitetni odnosi između zaposlenih su najbitniji kada je riječ o efikasnosti i produktivnosti.

Polako gubite volju da se bavite fizičkom aktivnošću. Vrijeme vam nikako ne ide na ruku a i očekivali ste da ćete dobijate dosta komplimenata na račun svog izgleda, vaša sujeta je učinila svoje i dođe vam da se vratite starom načinu života. Niste željeli da se suprotni pol lijepi za vas ali ste očekivali barem poneki kompliment od najbližih ljudi, čak ni to niste dobili do sada.

RIBE

Volite se sa vašim partnerom i ne dozvoljavate da vas išta ometa. Srećni ste i zadovoljni. Ovoliko pažnje i ljubavi niste odavno osjetili. Uživate u novoj vezi i ne dotiču vas komentari drugih, samo želite da odete sa voljenom osobom negdje daleko i da zaboravite na sve brige i probleme koji su vas ometali da normalno funkcionišete u prethodnih nekoliko sedmica.

Svaki dan na poslu vam je jednoličan ali vas drži to što je društvo zanimljivo i što uvijek imate mnogo tema za razgovor. Ipak ste vi tu samo iz jednog razloga a to je da zaradite platu i da svako ide svojoj kući, ali dok ste na poslu umijete da zvučite kao da ste sa svima najbolji prijatelji. Ipak, van posla ne volite da se družite sa kolegama, mada bi bio red da saznate nešto više o njima pošto višak prijatelja nikome neće smetati.

Ovog mjeseca će vaša energija varirati iz dana u dan a to generalno nije dobro ni za vas ni za vaš organizam. Ukoliko se s vremena na vrijeme osjećate umorno i ako tada niste u stanju da razmišljate logično, organizam vam govori da vam nedostaje hranljivih namirnica i da se bez razloga izgladnjujete. Unosite sve namirnice ali umjereno, nemojte pretjerivati ni sa šećerom ali ni sa masnom hranom. Ipak, i šećer i masnoća su vam potrebni kako bi organizam pravilno funkcionisao, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh