Svaštara

Astrologija / Merkurov retrogradni hod se završio ali opasnost od njegove sjenke vreba do 26. jula 2020. godine: Škorpija na raskršću, gubitak za Blizanca, Ribi se budi srce

Hajde da pogledamo šta vam treća faza omogućava – šta je Merkur pripremio za vaš znak.

Horoskop - Vizionplus.tv

Merkurov retrogradni hod završava se 12. jula 2020. godine, ali ova važna planeta kreće ponovo direktno tek 26. jula, piše “Lepa & Srećna“.

Razlog je njegov boravak u retrogradnoj sjenci, a astrolozi tvrde da je baš to i njegov najintenzivniji period.

Naime, ovo nam je treća šansa da jasno sagledamo neke važne odnose i pitanja. Prva je bila u predretrogradnoj senci, druga u doba same retrogradnosti.

Zato, hajde da pogledamo šta vam treća faza omogućava – šta je Merkur pripremio za vaš znak.

OVAN
Posljednjih nekoliko sedmica kao da živite u nekom svom svijetu, izbjegavate da se suočite s najtežim pitanjima. Međutim, ništa neće biti tako teško kao što se pribojavate ukoliko jasno izrazite svoja osjećanja i budete potpuno iskreni prema okolini.

BIK
Raščistite sve sumnje i oslobodite se svojih strahova. Vidjet ćete da će put pred vama biti jasniji i da ćete bolje razumijeti u kom pravcu treba da krenete. Samo bez žurbe.

BLIZANCI
Jedan skoro siguran dobitak može početi da se topi ili će se pretvoriti u gubitak. To će vas naučiti kako da se bolje starate o svojim finansijama, a ubuduće ćete imati malo konzervativniji pristup.

RAK
Niste baš najjasnije vidjeli u kom pravcu se razvijaju najvažnije stvari, ali sad kad se raziđe merkurovska magla, biće vam lakše. Konačno ćete biti spremni da donesete jednu važnu odluku.

LAV
Teško vam je palo vrijeme neizvjesnosti. Imali ste osjećaj i da vas je napustila intuicija i kao da niste znali kojim pravcem treba da krenete. Konačno ćete prevazići ovo stanje.

DJEVICA
Vi ste dosta teško doživjeli period retrogradnog Merkura. Ako ste među onima koje je pogodio težak raskid – bilo sa partnerom ili dobrim prijateljem, moguće je da će doći do pomirenja. Biće važno da obje strane preuzmu krivicu.

VAGA
Namučilo vas je nekoliko teških sedmica. Na poslu, neprijatnosti i nedostatak razumijevanja, dramatični događaji u porodici. Sljedeći vikend planirajte više odmora i relaksacije, samo sa najbližima.

ŠKORPIJA
Pred vama se odvajaju dva puta i pravi je trenutak da odaberete kojim želite da krenete. Zvijezde vam savjetuju da ovog puta ne idete utabanim stazama. Malo svježeg pristupa će vam donijeti bolji ishod i više zabave.

STRIJELAC
Neće vam biti lako da postavite nove granice kad trenutna situacija u porodici prođe. Zapamtite da sva nova pravila koja želite da vladaju morate i sami poštovati.

JARAC
Kraj retrogradnog Merkura baca novo svjetlo na vaše partnerske odnose. Pokušajte da prihvatite nesavršenosti osobe koju biste možda – prije samo nekoliko sedmica – ostavili bez razmišljanja. Ima načina da se sve sredi.

VODOLIJA
Vrijeme je da prekinete sa sanjarenjem i vratite se u realnost. Fokusirajte se na sređivanje najviše zapostavljenih oblasti i napravite najvažniji plan za budućnost. Tek nakon toga moći ćete da se, u potpunosti, posvetite dugoročnim vizijama

RIBE
Počinje period ličnog razvoja i buđenje srca. Ne opirite se tome, naučite se da ponovo vjerujete svojoj emocionalnoj intuiciji. Upravo ona će vam ostvariti sve želje!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh