Svaštara

Horoskop za Veneru u Blizancima: Šta svaki znak Zodijaka očekuje do 7. avgusta 2020. godine

Kako Venera predstavlja ljubav, naklonost, vrijednosti, ljepotu, umjetnost, društvene porive itd, ona u Blizancima daje prijateljsku naklonost, darežljivost, nepristranost.

Blizanci - Pixabay.com

Mnoge osobe će željeti da njihovi partneri budu inteligentni i da ima razvijen smisao za humor. Nedostatak istrajnosti je takođe prisutan pa ako niste brzi, može se dogoditi da vaš partner izgubi strpljenje.

Venera u Blizancima je dosta lepršava, šarmantna, brbljiva i nikako nije za duboke emocije i duge veze. Kako će biti u se*stilu s Marsom iz Ovna onda se može događati dosta strasti, zabave, uživanja, srdačnosti i saosjećajnosti. Odličan je aspekt za sklad u odnosima gdje se pokreće sreća i lijepa energija, piše astrolog Željka Knežević.

Posljednje sedmice jula Venera će biti u kvadratu s retrogradnim Neptunom iz Riba pa se mogu događati nesvjesni problemi kada su emocije u pitanju, čak i druge prevare i malverzacije.

Pozitivna strana ovog aspekta je umjetnička sposobnost i estetske osjetljivosti. Pojedine osobe mogu biti žrtve, jer se može igrati na njihovu emotivnu osjetljivost i tako mogu biti prevarene. S ovim aspektom treba biti oprezan, posebno kada su u pitanju uvjerenja i vjerovanja u nešto ili nekome.

Šta pojedinačni znakovi mogu očekivati u ljubavnom, partnerskom odnosu i materijalnoj sferi do 7. avgusta?

OVAN
Dragi Ovnovi, kod vas je vaša planeta strasti Mars, dok Venera tranzitira kroz vaše polje komunikacije, druženja, sada je lijepa prilika da nežnije pokazujete emocije, flert. Šarmantni i intelektualni, lako postižete uspjeh kod suprotnog pola u druženju, s pisanjem ili u umetničkim vodama. Ako su vam aspekti negativni onda može doći da se ponašate površno i kapriciozno. Izbjegavajte inat i pakosti.

BIK
Dragi Bikovi, kod vas je tranzit Venere kroz vaše drugo polje koje je vezano za finansije i ishranu pa bi na tom polju mogla biti događanja. Mnogi Bikovi imaju zacrtane planove i cilj da poprave svoje finansije, što će vam poći za rukom. Vaši prijatelji i partner su aktivni da vam pomognu i poklone pažnju pa možete napraviti listu želja da vam se ostvare. Veliki napredak, kako u materijalnom tako i u emotivnom životu je ispred vas pa uživajte.

BLIZANCI
Dragi Blizanci, vi ste počašćeni s lijepom energijom Venere i njenih dobrobitima, kako materijalnim tako i na polju se*sepilnosti. Mnogi Blizanci se zaljubljuju i sve se vrti oko vas jer ste u centru pažnje. Sve što je ljubaznost, šarm, veselje, sreća, sada zrači iz vas. Pojedine osobe će uživati u flertu, muzici i slatkišima. U posljednjoj sedmici jula treba paziti da ne dođe do razočaranja ili neke prevare pa budite oprezni.

RAK
Dragi Rakovi, vama Venera tranzitira kroz vaše prirodno dvanaesto polje pa će najviše energije biti utrošeno u razmišljanje o vašem ljubavnom životu. Mnogi Rakovi će se u svojoj unutrašnjosti promijeniti i iscjeliti svoju dušu. Kako ima Rakova koji su stidljivi i kojima je teško da pokažu svoja osjećanja, moguće je da to sada uspiju. Neke unutrašnje emocije jednog Raka su poznate pa ipak je lijepo da ih i pokažete. Sagledajte po ko zna koji put svoju unutrašnju emociju i svoje vrijednosti. Pojedine osobe mogu biti tajno zaljubljene ili skrivati ljubav daleko od svih znanih i neznanih. Slatka tajna.

LAV
Dragi Lavovi, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem jedanaestom polju koje vam donosi razgovore i druženja s prijateljima ili prijateljicama što vam može pomoći da s njima podijelite sve iz vašeg ljubavnog života. Nije vam namjera da ogovarate, ali će vam biti mnogo lakše kada svoju priču iz karijere i ljubavi podelite i čujete druga mišljenja. Ako imate lošiji aspekt onda možete imati kontakt s pogrešnim prijateljima. Birajte prijatelje da se ne razočarate.

DJEVICA
Drage Djevice, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u desetom polju karijere i jednim roditeljem. Sada vas sve ide i možete biti sretni kao nikad do sada. Vi ste po prirodi diskretni i skromni, ali sada to neće biti tako, sada pokazujete sve što vam ide od ruke. Mnoge Djevice mogu biti voljene i omiljene pa se potrudite da ne sumnjate u te izjave zahvalnosti i ljubavi. Neka uzbuđenja se razbuktavaju tako dobro da jednostavno ne možete sakriti radost.

VAGA
Drage Vage, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem devetom polju dok vam Mars tranzitira kroz polje partnerskih odnosa pa treba izbeći dramu i držati osjećanja pod kontrolom. Mnoge Vage imaju tenzije već duži vremenski period na mnogim životnim aspektima. Sada vas može privlačiti osoba koja je sasvim drugačija od vas pa i tu treba napraviti balans. Sigurno je da vas privlači neko ko može biti daleko od vas ili je nedostižan zbog nečega. Izbjegavajte tenzije i družite se jer Venera u Blizancima ne voli monotoniju.

ŠKORPIJA
Drage Škorpije, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše prirodno osmo polje koje vam donosi romantiku, strast, ljubav i kako su Blizanci komunikacija, vi sada treba da komunicirate na tu temu. Ako do sada niste preuzeli odgovornost prema partneru, sada je vrijeme i da transformišete neke ranije greške. Pričajte o svojim potrebama i o potrebama partnera, neka to bude za početak pa dalje redom. Čulnosti su izražene i velika pomoć i korist dolazi od partnera ako ga imate. Moguća su pokretanja i interes za duhovno, nasljeđa i osiguranja, dok je se*sualnost harmonična.

STRIJELAC
Dragi Strijelci, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa, javnosti. Mnogi Strijelci mogu imati turbulentan i dramatičan partnerski odnos. Svakako treba strpljenja, a vama je teško da istrajete do kraja. Shvatite da ste na testu, a vaša ljubav na probi. Nikako ne donosite konačne odluke. Poslušajte svoju intuiciju i poradite na tome da donesete harmoniju u partnerske odnose i u ljubavi. Moguća je popularnost u široj javnosti i da vam poslovne veze budu naklonjene.

JARAC
Dragi Jarci, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem šestom polju koje je povezano s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem. Vaše emocije možete slobodno pokazati na sasvim drugačiji način. Emocije se mogu događati u svakodnevnom životu ili preko posla, a moguće je, dok vas neko liječi ili pruža pomoć, da se zaljubite. Nema potrebe da vas je stid ako ste ranjivi kada je ljubav i emocija u pitanju. Vi sada s puno ljubavi pomažete dragim osobama ili one žele vama pomoći.

VODOLIJA
Drage Vodolije, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašem petom polju ljubavi gde možete imati sreće s partnerom, samo još da odvojite malo više vremena za vas dvoje. Slobodne Vodolije sada mogu upoznati divnu osobu za partnerski i ljubavni život. Potrudite se i organizujte da sve lijepo osmislite za ugođaj s partnerom koji će vam vratiti trostruko. Ljubav je pod sretnim aspektom i neke poslovne špekulacije donose finansije.

RIBE
Drage Ribe, kod vas se ovaj tranzit Venere događa u vašoj četvrtoj kući koja je povezana s porodicom, kućom, jednim roditeljem, intimom i emocijama. Mnoge Ribe će najviše željeti da budu kod kuće u krugu porodice, a ako su i same ni to im ne pada teško. Svijet mašte i iluzija može biti jako naglašen pa čak u posljednjoj sedmici jula možete doživjeti i razočarenje od bliske osobe. Trudite se da budete u zdravom stvarnom svijetu i ne prepuštajte se iluzijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh