Svaštara

Horoskop za utorak 14. juli: Lav neće imati sreće u ljubavi, Vagu će uznemiriti promjene na poslu

Šta vam danas poručuju zvijezde?

Horoskop - Novosti.rs

OVAN
LJUBAV: Moguća je strastvena afera sa nekim ko je možda već zauzet. POSAO: Izgleda da će loša atmosfera na radnom mjestu negativno uticati na vašu produktivnost. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK
LJUBAV: Upoznaćete nekoga čiji je tjelesni magnetizam izuzetno snažan i ko će vas zbog toga privući. POSAO: Bićete nezadovoljni, možda će vas brinuti da li ćete uopšte imati posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ste vrlo pristupačni i šarmantni, što će vam doneti napredak. POSAO: Dobar period za akademski rad, kao i rad u vezi sa pružanjem intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je potekao iz drugačije kulture. POSAO: Mogući veći problemi u procesu rada. Uslovi bi mogli znatno da se pogoršaju. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV
LJUBAV: Nećete imati prilike da upoznate bilo koga ko bi vas zainteresovao. POSAO: Ništa novo se neće desiti u oblasti posla. Moguće je da ćete biti neraspoloženi za rad. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

DJEVICA
LJUBAV: Naići ćete na hladan doček kod osobe koja vam se dopada. POSAO: Nećete imati sreće sa pravnim pitanjima i u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da posjetite ljekara.

VAGA
LJUBAV: Svašta se može iskomplikovati ako ste u dužoj vezi. Ukoliko ste sami, moguća je veza sa nekim ko nosi uniformu. POSAO: Promjene koje će vas u prvom momentu uznemiriti. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete mnogo razmišljati o ljubavi, zbog čega ćete lako zapadati u zanos. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na kreativan način i bićete u tome uspješni. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguće je da partner neće biti dobro raspoložen, ali će se ipak zalagati i biti posvećen. POSAO: Frustrirat će vas nemogućnost napredovanja. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Bićete skloni tome da stvari pogrešno tumačite, što će napraviti problem. Nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete nezadovoljni postignutim u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo može biti relativno dobar dan za one koji su već u vezi, ali oni koji su sami vjerovatno neće danas naći ljubav. POSAO: Mogući nesporazumi ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete u isto vrijeme i sentimentalni i neraspoloženi za ljubav, zbog čega biste danas mogli neprijatno da se osjećate. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Slabije varenje i pad imuniteta, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh