Svaštara

S njima nikad nije dosadno: Koji su horoskopski znakovi najosebujniji putnici

Svaki horoskopski znak proživljava putovanja i ljetovanje na sebi svojstven način. Za neke je to potraga za zabavom i uzbuđenjima, za druge pokušaj da se odmore i opuste od poslovnog stresa, dok je trećima prioritet hvaliti se pred prijateljima slikama s mondenih odredišta na Instagramu.

Horoskop - Balkanspress.com

Doznajte koji su znakovi najotkvačeniji putnici, bilo zbog spontanosti i avanturističkog duha, ili smušenosti i nedostatka smisla za organizaciju.

Blizanci

Višekratno se predomišljaju i mijenjaju rezervacije prije nego što se napokon otisnu na ljetovanje. Pakiraju se neorganizirano u nekoliko faza pa im svaki put na koncu nešto nedostaje. Najvažnije im je da sa sobom imaju sve gadgete, od mobitela, tableta, bežičnih slušalica, do štapa za selfie.

Obožavaju modernu tehnologiju pa će stalno objavljivati fotke na Instagramu i pratiti lajkove, umjesto da se opuste i uživaju u trenutku.

Strijelci

Avanturisti su pa u mladosti rado s ruksakom na leđima odlaze u potrazi za intenzivnim doživljajima. Ne vole planirati kamo će ići, već se prepuštaju trenutnom nadahnuću. Njihova putovanja uvijek su prave male avanture u kojima steknu nezaboravna iskustva i poznanstva.

Ako zbog lošeg planiranja ostanu bez novca, nimalo se ne zabrinjavaju jer na svojim putešestvijama uvijek pronađu nekoga kod koga mogu pojesti ili prespavati.

Vodenjak

Rado putuju u skupinama, no s njima nije lako. Svojeglavi su i imaju nepredvidljiv ritam koji je teško pratiti. Često odustanu od planiranog tijeka putovanja kako bi vidjeli neku znamenitost ili posjetili festival koji se održava na usputnoj lokaciji.

Obožavaju upoznavanje zanimljivih i ekscentričnih ljudi pa će u automobil rado primiti autostopere, na zgražanje opreznijih suputnika.

Ne vole se dugo zadržavati na jednom mjestu, nego su pobornici aktivnog odmora koji uključuje razne izlete i mnogo sportskih sadržaja.

Ribe

Odlazak na putovanje s Ribama nikada nije dosadan. Maštoviti su, ali zbrkani pa će jednom zakasniti na autobus ili avion, a drugi put stići nerazumno mnogo vremena prije polaska.

Povremeno zaborave ponijeti novčanik, dokument ili putnu kartu. Najbolje je da uza sebe imaju nekoga praktičnog, poput Djevice ili Jarca, tko će preuzeti na sebe organizaciju puta i spriječiti Ribe da nešto upropaste. Na odredištu se ističu potrošnjom alkohola, piše “Tportal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh