Svaštara

Šta je sreća za svaki znak: Rakovi sreću traže u obitelji – Lavovi su srećni kad su u centru pažnje

Rakovi sreću traže u obitelji – Lavovi su srećni kad su u centru pažnje

Sreća - Blogspot

Ovan – Ne podnose besposlenost; Pokreće ih golema energija koja, ako je sputana, Ovna neće učiniti sretnim. Kako bi bio zadovoljan, mora svoju veliku energiju iskazati kroz posao, stoga besposlenost teško podnosi i frustrira ga.

Mora živjeti slobodan i nesputan jer ne podnosi nikakve okolnosti koje ga stavljaju u uske okvire i stege. U ljubavi pak ne podnose previše posesivne partnere koji ih guše i pokušavaju promijeniti, stoga je bolje kad su u vezi s nekim tko je popustljiv, a oni jača strana u odnosu.

Bik – Žele izgraditi svoj dom; Kako bi bio sretan i zadovoljan, Bik mora imati osjećaj sigurnosti u svemu što radi. Praktičan je i realan čovjek, čvrsto stoji na zemlji i ne zanosi se nerealnim planovima. Zna što želi i kako to želi. Materijalna sigurnost mu je na vrhu liste životnih prioriteta.

Bik je po prirodi stvaratelj pa je najsretniji kad može stvarati konkretne i opipljivi stvari. Krov nad glavom njegov je vječni san. Voli udobnost, kućni komfor i dobru hranu te je to ono što zadovoljava apetite rođenih u ovom znaku.

Blizanci – Stalno im trebaju promjene; Njih usrećuju dinamičan i aktivan život, stalna događanja, putovanja i upoznavanje novih lica. Stavljati Blizanca u neke kalupe ili ga pokušati smiriti na jednome mjestu je ono što prezire.

Oni su moderni i mladalački duhom pa su sretni jedino ako se oko njih nešto događa, što god to bilo. Rutina ih može potpuno izbaciti iz takta. Svestrani su, mogu se snaći u svakom poslu. I u ljubavi su skloni promjenama pa mogu biti sretni samo s partnerom koji ih neće sputavati ili od njih očekivati da se pretvore u obične

Rak – Sreću traže u obitelji; Osjećajni Rakovi žude za obiteljskom sigurnošću. I žene i muškarci ovoga znaka teže smirenju. Za razliku od razigranih Blizanaca, njima je cilj što prije saviti sretno obiteljsko gnijezdo. Ushićuje ih pomisao da pored sebe imaju voljenu osobu i djecu za koju će se nesebično žrtvovati.

Živjet će zbog i radi njih. Raka usrećuje svaka briga i pažnja koju daruje svojoj obitelji, a napredak djece posebno ga motivira. Voli miran, siguran i stabilan život te nije tip koji će švrljati izvan braka.

Lav – Najsretniji kad su u centru pozornosti; Jako voli biti u centru pozornosti i tad je najsretniji. Voli da je uvijek u pravu (čak i kad nije), obožava primati komplimente, ali samo ako su iskreni. Ambiciozan je i nikad se neće zadovoljiti podređenim poslovnim položajem.

Voli se dokazivati i ne boji se izazova, a san mu je postati popularan i poznat. Njegovi su apetiti i ambicije velike pa će se, ako treba, i godinama truditi ne bi li došao na nadređeni položaj. Nitko nije sretniji od njega kad je glavni i kad u tome uspije.

Djevica – Moraju se osjećati korisnima; Analitične i mudre Djevice vole imati kontrolu nad svim situacijama u životu kako bi se osjećale sigurnima. Vole ugađati drugim ljudima i najsretniji su kad netko od njihove pomoći ima i koristi.

Vole dijeliti savjete i vole kad su ti savjeti prihvaćeni. Ono čega se boje je da će biti ismijani ili nedovoljno ozbiljno shvaćeni. Dosadu ne podnose pa će uvijek naći neku zanimaciju s kojom će korisno provoditi vrijeme. No najsretniji su kad su na poslu cijenjeni i priznati.

Vaga – Ne podnose samoću; Ovo su vrlo društveni ljudi koji život ne mogu zamisliti bez prijateljstva. Česti izlasci, zabave do kasnih noćnih sati i upoznavanje novih lica su nešto što njih osobno usrećuje. Ne podnose jednoličan život i predvidivu rutinu, a najgore im pada samoća zbog koje mogu biti duboko nesretni.

Vagama trebaju raznovrstan život, mnogo putovanja i kretanja kako bi se osjećali ispunjeno. Ne osjećaju se ugodno sami sa sobom i uvijek će rado pozvati prijatelje u svoj dom. Dobre će prijateljske veze stjecati i na radnome mjestu.

Škorpion – Vole biti na poslovnom vrhu; Samozatajni Škorpioni ne podnose rutiniran i prosječan život – uvijek teže višim životnim ciljevima. Ambiciozni su i vole biti na vrhu poslovne ljestvice pa ih usrećuje svaki uspjeh vezan uz karijeru.

Iskreni su i vole otvoreno kritizirati kad uvide da netko u nečemu griješi, no ako nisu shvaćeni ili su ismijani, bit će vrlo nesretni. Odlični su kao prijatelji, vrlo požrtvovni i sve će učiniti za one koje vole. Najsretniji su kad pored sebe imaju ljubavnog partnera koji ih intuitivno razumije.

Strijelac – Žude za akcijom i provodom; Strijelcima u životu uvijek nedostaje uzbuđenja kako bi bili sretni i zadovoljni. Oni stalno moraju biti u pokretu, baviti se sportom, upoznavati druge ljude, osobito strance i strane kulture. Stoga se ni jedan pravi Strijelac ne može zadovoljiti običnim, rutinskim životom koji se odvija na relacija posao – kuća. Stalno su željni nečega novog, a nemirni su i u ljubavi. Potreban im je jednako živahan partner.

Jarac – Jako se boje siromaštva; Kako bi Jarac bio sretan, on mora imati riješen financijski status. Užasava se siromaštva i neimaštine, ima strah od nesigurne budućnosti pa će sve učiniti da to tako ne bude. Sve će u životu podrediti visokim poslovnim ambicijama. Bit će najsretniji ako se uspije vinuti na nadređeni položaj. Kako su i vrlo šparni, štedjet će novac za ‘crne dane’. Jako im je bitno da budu prihvaćeni u okolini i na poslu.

Vodenjak – Sloboda im je najvažnija; Društveni Vodenjak je najsretniji kad je okružen prijateljima. Samoća ga jako pogađa. U svakom se trenutku vole osjećati korisnima, žele nešto raditi i stvarati, ponekad i u ime boljeg svijeta.

Najsretniji je kad je nekome učinio dobro djelo ili mu pomogao. Oni su osobenjaci koji idu svojim putem i važna im je njihova osobna sloboda. Kako bi bili sretni, treba im partner koji im je istodobno ljubavnik, ali i prijatelj.

Ribe – Ljubav im je najveća sreća; Osjećajne Ribe žude za sigurnošću, odobravanjem i ljubavlju. Ako to nije prisutno u njihovu životu, neće se osjećati sretnima. Njima ljubav treba kao duševna hrana i one su najsretnije kad su u kvalitetnoj vezi. Treba im čvrst partner koji će im biti utočište, ali i netko tko će ih voditi kroz život,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh