Svaštara

Odmah pogledajte u dlan: Ovu liniju nema svako, a evo šta to znači za vašu sreću u ljubavi

Neki ljudi na dlanu, ispod srednjeg prsta i domalog prsta, imaju crtu u obliku luka. Taj luk može biti zatvoren, tako da čini krug, a može biti i više lukova. Radi se o Venerinom krug ili ljubavnom pojasu.

Ukoliko ne možete da uočite ovu liniju na dlanu, nemojte odmah da se razočarate. Naime, ovaj luk više obilježava ljude koji su emotivno osjetljivi, odnosno koji su skloniji ljubavnim problemima.

Međutim, ukoliko ste pronašli ovaj luk na vašem dlanu, u nastavku pročitajte i šta to znači za vaš ljubavni život.

Ako je Venerin krug zatvoren, odnosno pun, to znači da će osoba doživjeti razna razočarenja u ljubavi. Ako imate ovaj krug, najbolje je da ta razočaranja ne shvatite fatalno, već kao lekcije. Svako mora da nauči neke teške lekcije u životu, a vaše su ljubavne.

Ako je linija u obliku polukruga, onda to znači da će u jednom periodu života osoba imati ljubavne probleme, ali da će ih prevazići i isplivati iz toga,piše Novi.

Ukoliko postoji više lukova, to znači da je osoba jednostavno previše emotivna i osjetljiva i rijetko ko će umjeti da se nosi s njenom specifičnom senzibilnošću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh