Svaštara

Niko sretniji od njih: Ovim horoskopskim znakovima juli donosi sudbinske i pozitivne promjene

Mladi Mjesec im donosi priliku za poslovni napredak i razvoj

Horoskop - Blogspot

Stigao je juli, ljetni mjesec koji donosi i odmore. Ali, s obzirom na zdravstvenu krizu zbog pandemije koronavirusa, drugačiji je od svih prethodnih godina.

Ali ovaj mjesec donosi i sudbinske promjene i prirodne fenomene. Pomračenje Mjeseca nas očekuje 5. jula i mlad Mjesec 20. jula.

Sve će se to na različite načine odraziti na horoskopske znakove. Postoje tri znaka koja će posebno profitirati od toga, prenosi “Depo”.

Rak

Ovom horoskopskom znaku su zvijezde u julu veoma naklonjene. Na poslovnom planu će ostvariti sve što zamisli. Rakove Merkur podržava!

Kada je ljubav u pitanju, također, čeka ih čarobna privlačnost suprotnog spola. Uz to, dolazi i snaga punog i mladog Mjeseca. Dok im puni Mjesec šalje sreću, mladi im donosi veliko iznenađenje i promjene u životu.

Lav

Ovaj horoskopski znak je na sedmom nebu. Juli im je obojen ljubavlju.

Lavovi su veoma strastveni, a slobodni će krenuti u akciju i započeti flert sa osobom koja im se dopada.

Venera će biti dobra prema Lavovima. I na poslu će nizati uspjeh za uspjehom, te će biti veoma zadovoljni svojim radnim aktivnostima.

Mladi Mjesec im donosi priliku za poslovni napredak i razvoj.

Vaga

Vage će blistati na poslu cijeli ovaj mjesec jer će ih Venera uzeti pod svoje okrilje.

I pun Mjesec će biti na njihovoj strani. Stoga, pravo je vrijeme da poslušaju svoj instikt jer će im to otvoriti još bolje poslovne prilike.

I na ljubavnom planu ih čeka sreća, naročito u drugoj polovini mjeseca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh