Svaštara

2 najkritičnija dana u julu 2020. godine, a najviše treba da se paze Rakovi, Ovnovi, Jarčevi i Vage

Mars i Merkur prave haos. Ovo će biti dva najkritičnija dana u julu, svi horoskopski znakovi neka se pripaze!

Žena - Blogspot.com

Nakon lunarne eklipse petog jula, Mars i Merkur na nebu će se spojiti kroz neprijatan kvadrat i to sedmog jula. Ovaj spoj donijet će svađe, rasprave, saobraćajne nesreće, zastoje, impulsivna rješenja i riječi, ali i probleme u porodicama.

Aspekt izaziva svakoga, specijalno Rakove i Ovnove, ali ni Jarčevi i Vage neće biti pošteđeni.

Ovo neće biti pogodni dani za hirurške zahvate, biće loše za putovanje, a specijalno će biti ugroženi svi koji žele nešto na brzinu da urade.

Mars u Ovnu je snažan i jak i napašće Merkura koji je retro u Raku, a ova situacija priča o svađi zbog neke prošlosti, koja konstantno izaziva netrepeljivost.

Dokle god Merkur bude u znaku Raka biće prisutna tenzija i melanholija, a naše riječi će biti pogrešno shvaćene. Mars u Ovnu želi pokret i neku vrstu oslobođenja, pa ovaj aspekt može doneti i raskide i razvode, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh