Svaštara

Astrologija / Do sredine jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini – Nemir, strah, bijes

Početak jula označen je punim Mjesecom i pomračenja Mjeseca.

Horoskop - Dobarglas.ba

U posljednjih par dana mnogi su se osjećali umorno, pospano, osjećali su nemir, strah, bijes i teret…

Sve planete su skoro u retrogradnom hodu, što znači da nas očekuju talasi ljutnje, nelagodnosti i neprijatnih emocija. Pitat ćemo se – “Zašto ovakva negativnost izlazi iz mene?”

Ove emocije se upravo sada aktiviraju kako bi nam pokazale da je vrijeme da preduzmemo preko potrebne nove korake. Mars u Ovnu dodaje tempo, pa je važno da idete naprijed uprkos pomiješanim osjećanjima. Prepustite se emocijama koje bujaju, strahovima, osudi i teškoćama… Prihvatite ih i pustite ih da odrade svoj ‘zadatak’, a onda pronađite put stabilnosti. Naročito prije punog Mjeseca koji će se dogoditi u nedjelju, prenosi “Krstarica“.

Do 15. jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini. Dobro je da preduzmete nove korake, potrudite se da sklonite ograničenja iz svoje glave i otpustite stvari koje vas ometaju. Sve prepreke uklonite i pokušajte da odgovorite na pitanje – Šta nam treba za unutrašnje zadovoljstvo?

Kako prenose mediji, jul nam donosi velike promjene u mišljenjima, uvidima, koracima, pa čak i vremenskim prilikama…

Retrogradni Merkur završava se 12. jula i već ćemo odahnuti. Zatim, mlad Mjesec u Raku 20. jula dodat će još jedan krug osjećaja neprijatnosti i straha, a istovremeno aktivirati inovacije koje treba dodati u odnosima ili karijeri…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh