Svaštara

Mama Romane Panić iz Banje Luke: Ne izlazim iz kuće, to je velika bruka

Vijest da je Romana Panić uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa vjerenikom Filipom (40) šokirala je cijelu estradu, ali svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjoj Luci, pa od sramote i na ulicu ne smije da izađe.

avaz

Kako prenose mediji u Srbiji, Gordana ne zna šta juje snašlo, te da nije mogla ni da pretpostavi da je njena miljenica spremna za tako nešto. Ona tvrdi da nije znala da Romana toliko luta po svijet.

– Ne znam šta da vam kažem. Još uvek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnijela – kaže Gordana pa priznaje da se strašno naljutila na kćerku.

– Romana mi se još nije je javila, a možda i ne smije da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju – rekla je Romanina majka,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh