Svaštara

Smjesa prži salo na stomaku, zapišite recept: Pijte ovo i bez stide obucite bikini

Srećom, postoji mnogo zdravih i prirodnih varijanti uz pomoć kojih možete da izgubite višak kilograma ako ih redovno konzumirate.

Napitak - Espreso.rs

Ako imate višak masnih naslaga, naročito na stomaku, veoma je važno da na vrijeme učinite nešto povodom toga.

Uz to ćete i mnogo ljepše izgledati, a ako odlučite da smršate uz sljedeći recept, neće vam ni teško pasti, jer je napitak vrlo ukusan!

Sastojci:
– 115 grama “baby” spanaća

– 2 kašike mljevenih sjemenki lana

– 85 g zamrznutih borovnica

– 1 zamrznuta zrelija banana

– 1 kašika narendanog đumbira

– led

Piprema:

Stavite sve sastojke u blender i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Dobijeni sok pijte ujutro na prazan želudac, pola sata prije doručka.

Praktikujte ovo 7 dana, pa napravite pauzu od jedne sedmice, a potom možete da ponovite postupak.

Banana je puna kalijuma, vlakana, prirodnih šećera i antioksidansa što poboljšava energiju i doprinosi ravnoteži šećera u krvi. Pomaže i u probavi omogućujući tijelu da efektivno apsorbuje sve nutrijente iz hrane.

Đumbir pak pomaže u smanjenju apetita i ubrzavanju metabolizma.

Da biste održavali idealnu kilažu nakon mršavljenja pomoću ovog napitka, morate da se hranite zdravo, izbjegavate brzu hranu i bavite se fizičkom aktivnošću,piše Objekit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh