Svaštara

Ovo su tri najljenija horoskopska znaka, jeste li i vi među njima?

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Horoskop - Opusteno.rs

SVI SE ponekad volimo izležavati i zaboraviti na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima.

Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom, a stranica YourTango piše da su ova tri znaka najljeniji u horoskopu.

1. Lav

Lavovi su kreativni, talentirani i vole biti u centru pozornosti, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspjeha. Lijenost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu,piše Index

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

2. Rakovi

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najljenije horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele mijenjati svijet, nisu baš skloni stvarno prionuti na posao kako bi to postigli. Tome vjerojatno doprinosi činjenica da se ne vole naći u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

3. Strijelci

Strijelcima je u životu najvažnija sloboda pa im točnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osjećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije rijetkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su ih na kraju spremni izvršiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh