Svaštara

Najviše vjeruju u ljubav: Horoskopski znaci koji će se boriti za svoju vezu do posljednjeg atoma snage

Čak i kad izgleda da je ljubavni odnos zaista gotov, pokušat će da ga spase barem još jednom…

Ljubav - Astrosudbina.com

Ova 3 znaka horoskopa pokušavaju da spase svoju vezu i nakon njenog završetka. Termin “zauvijek zajedno” ne prihvataju olako. Čak i kad izgleda da je ljubavni odnos zaista gotov, pokušat će da ga spase barem još jednom.

Ovan
Ovaj inače avanturistički tip plaši se slobodnog pada poslije raskida veze. Izvjesno je da u njoj može ostati zaglavljen. Rijetkost je da on odlučno raskida emotivni odnos. Iako voli nepredvidivost, učinit će sve kako ništa ne bi promijenio u svojoj ljubavnoj rutini.

Rak
Ne želi i često ne umije da bude van veze. On gradi svoje gnjezdo i osigurava da ga pod svaku cijenu sačuva. Jednostvano, ne voli da bude sam. Voli da bude voljen i ima minimalne šanse da koristi glagol ‘raskidamo’.

Djevica
Boriće se za svoju vezu. Može da zanovjeta, ali to je u cilju da, prema njegovom mišljenju, odnos bude bolji. Spreman je da radi veze prođe kroz svih 40 talasa, da preživi brodolom i pustinju, samo da je sa svojim partnerom, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh